Grecia este una dintre tarile cu cele mai multe frumuseti naturale de pe Pamant. Este de asemenea si casa a celor mai multe plaje minunate din toata lumea. Cu atatea frumuseti din care poti alege, ai putea avea probleme in a alege unde sa mergi prima data. In cele ce urmeaza, voi enumera o serie de cateva plaje minunate din Grecia.

Localizata in Kefalonia, plaja Myrtos este una dintre cele mai exotice si mai impresionante plaje din intreaga lume. Tarmul marii pare sa se extinda pentru totdeauna si pentru totdeauna, cu apele sale turcoaz care intra in stancile amenintatoare. Plaja Myrtos este localizata intre doi munti magnifici: Kalon Oros si Agia Dynati. Si-a castigat o reputatie ca una dintre cele mai bune plaje din Grecia si a fost inclusa pe lista cu cele mai frumoase plaje din intreaga lume.

Plaja Myrtos a fost premiata de multe ori pentru frumusetile sale naturale, pentru curatenia si pentru grija ce s-a avut pentru ea de catre autoritati. Este perfect organizata pe cea mai mare intindere cu sezlonguri confortabile si cu umbrele pentru soare. Oricum, daca nu iti plac plajele aglomerate, exista o anumita parte a acestei plaje care nu este atinsa de nimic, si este perfecta pentru cupluri sau pentru o izolare totala.

Plaja Myrtos este de asemenea una dintre cele mai fotografiate locuri din Insulele Greciei. Tarmul de vest al plajei ofera niste privelisti minunate la apus. Vestea minunata este ca in cadrul  plajei Myrtos este usor de ajuns prin cele mai multe mijloace de transport.

Privelisti minunate, zone verzi luxuriante, ape ca de cristal, pietricele albe si serviciile excelente fac din cea mai frumoasa plaja din Grecia un loc minunat de vizitat. Nu este de mirare faptul ca plaja Myrtos atrage mii de vizitatori in fiecare an. Este de vizitat. Va recomand acest lucru, pentru ca odata ajunsi in Grecia nu veti ezita probabil sa mergeti si la mare la bronzat.