scotianul.ro-city break paris

In tara sau inafara, oricine isi doreste sa aiba parte de o mini-vacanta sau un city break. Oricine isi doreste sa fuga de viata cotidiana si sa respire relaxat intr-un tur al tarii sau, de ce nu, al Europei. Bineinteles ca sezonul vacantelor abia a trecut, dar asta nu inseamna ca nu poti sa nu te gandesti unde ai putea sa mergi in vacanta anului urmator. Astfel, daca iti doresti sa vizitezezi mai multe locuri intr-o singura excursie, este necesar sa stii unde poti gasi cele mai bune oferte circuite 2016.

Rasfata-te cu un city break la Paris

Dar, daca nu ai rabdare pana la urmatoarea vacanta atunci profita de weeknd-ul prelungit de la sfarsitul lunii noiembrie sau de zilele libere de sarbatori si organizeaza un city break la Paris. Evident, un city break in Paris nu inseamna o vizita suficient de lunga astfel incat sa ajungi sa te saturi de capitala Frantei, dar te pot asigura ca odata ce ajungi la Paris vei avea senzatia ca tot timpul de pe pamant nu este suficient pentru a explora frumusetile orasului.

Parisul are reputatia de a fi unul din cele mai frumoase orase din lume, fiind considerat si orasul dragostei. Iubirea si arta par a fi prezente peste tot in Orasul Visurilor – asa cum i se mai spune- aici existand zeci de muzee si galerii de arta. De asemenea, Parisul este considerat si a fi capitala modei datorita magazinelor si buticurilor pline de cele mai renumite creatii de moda ale lumii, cafenele uimitoare si restaurante de lux, lansand senzatia ca orasul pare a fi ocupat la orice ora din zi.

Bineinteles, sufletul orasului este Turnul Eiffel- locul unde indragostitii isi declara iubirea eterna, aici gasindu-se si cea mai mare capodopera a arhitecturii gotice europene: Catedrala Notre- Dame. Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu de arta si istorie din Franta, fiind si locul unde s-a desfasurat actiunea povestii din Codul lui da Vinci a lui Dan Brown. De asemenea, cei care iubesc arta dansului pot vizita vestitul Moulin Rouge- acesta fiind cunoscut ca locul unde a luat nastere dansul can-can.

Oferte de vacanta

Parisul nu este un loc care poate fi descris in cateva cuvinte, dar cu siguranta este un loc care merita a fi vizitat. Pentru a cunoaste macar cateva frumuseti ale Parisului, planifica un city break si relaxeaza-te in Capitala Dragostei in perioada Craciunului. Indiferent ca iti plac destinatiile traditionale de la noi din tara, vrei sa vezi batranul continent european sau esti mai atras de vacantele exotice din Africa, America de Sud sau Australia, la Scotianul.ro vei gasi cele mai avantajoase excursii, circuite sau sejururi in tara sau in afara.

Pe Scotianul.ro, Black Friday vine cu discount-uri uimitoare la vacantele in Europa si din tara, iar pentru cei care nu dispun de foarte mult timp pentru o vacanta, Scotianul.ro recomanda un city break in cele mai atractive si elegante orasele ale Europei.