In lumea asta este o vorba mare si mai exact : Prietenul la nevoie se cunoste. Datorita acestor vorbe am ajuns la concluzia ca pe un prieten adevarat nu trebuie niciodata sa il refuzi cand are nevoie de un ajutor. De aceea am decis sa imi ajut prieteni ori de cate ori au nevoie de ceva. Asa am facut si in cazul unui amic care a decis sa isi ridice o casa. mereu a visat la asa ceva desi are un apartament frumos recent renovat. A durat ceva timp pana cand a gasit o bucata buna de pamant si mai ales intr-o zona cat de cat rezidentiala sa spun asa.

Totul a decurs minunat mai ales ca am angajat o firma profesionista care a garantat o lucrare frumoasa si rapida. Initial credeam ca totul o sa se desfasoare foarte rapid dar ne-am inselat se pare ca mai mult a durat pana cand a rezolvat cu toate acetele de planurile de proiect.

Intr-un final au ajuns asa si asa oamni au reusit sa dea drumul la treaba si au reusit sa ridice o casa simpla si modesta dupa bunul plac. probabil avea posibilitatea sa isi mai ridice un etaj dar ce rost avea. mai multe camere in care sa nu stea nimeni ar fi inutile. A apelat la pagina shop-einstal de unde a achizitionat fel si fel de aparaturi pentru casa. Cea mai importanta pentru el a fost centrala pentru ca nu are de gand sa moara de frig iarna. Au mai fost cazuri in care a mai fost nevoie de niste bani in plus si asa a cerut ajutor altor prieteni dar acestia s-au facut ca ploua desi acestia cand au ap[elat la el mereu i-a servit. Asta e cu lumea in ziua de azi cand are nevoie de ajutor toti se uita sa ii ajuti dar tu cand ai nevoie de ceva acestia iti intorc spatele.

Asa usor, usor a resit sa se descurce singur si tot in acest fel a reusit sa isi dea seama de ce fel de prieteni are in jurul lui. Nu cred ca acestia au mai avut curajul sa apeleza la el dupa cele intamplate si daca ar face-o sunt sigur ca i-ar refuza imediat.