Un loc de muncă bine plătit, cât și cu un program care să ne permită timp liber petrecut cu cei dragi, dar în același timp să nu ne solicite într-o manieră așa tare se află pe cale de dispariție. Tinerii din ziua de azi iau în calcul tot mai mult plecarea în străinătate pentru că acolo condițiile de muncă sunt altfel, iar salariul este pe măsură.

Desigur, și în România se găsesc aceste variante, doar că nu mulți știu despre asta. Prime Studios este un studio de videochat, cu experiență în furnizarea serviciilor cu un conținut adult. Acesta a reușit într-un timp relativ scurt să se claseze pe primele opțiuni în ceea ce privește un loc de muncă cu toate condițiile avantajoase – descopera oferta noastra de angajare.

Ce oferă Prime Studios, ca angajator?

Ei bine, dacă tot am ajuns aici trebuie să-ți spunem că salariul minim pe care îl poți câștiga la Prime Studios este de 5000 RON. Pe lângă acesta, ai parte de bonusuri cu sume în euro. Primul bonus vine chiar la angajare. Pentru a te motiva și pentru a începe cu dreptul acest proiect.

Un al doilea, dacă recomanzi o prietenă și aceasta se hotărăște să colaboreze cu ei. De asemenea, dacă avansezi într-un ritm alert și petreci cât mai multe ore în fața ecranului, poți fi recompensată cu un city break în unele dintre cele mai exotice destinații. Totul depinde doar de tine și de dedicația ta în cadrul studioului.

Cei de la Prime Studios pun preț pe sănătatea psihică a modelelor, de aceea asigură de la bun început siguranță și comunicare pe toată durata colaborării. Un mediu cât mai sănătos la locul de muncă se vede și prin prisma aptitudinilor dobândite pe parcurs, indiferent de companie sau firmă.

Experiența nu este necesară, se poate deprinde

Dacă ai dubii și te gândești că nu ai deloc experiență în acest domeniu, nu trebuie să-ți faci griji. Prime Studios oferă training și o continuă formare pentru a putea presta servicii de bună calitate – citeste mai multe detalii despre oferta noastra aici.

Videochatul se împarte în două categorii, cel adult și cel non-adult. Videochatul non-adult se bazează pe lungi conversații în care renunțarea la obiectele vestimentare nu este necesară. Trebuie să știi însă că veniturile acestei ramure nu sunt așa de mari precum în cazul celui adult. Totul se bazează pe comunicare, una la nivel psihic-emoțional pe care o vei purta cu cei care solicită acest serviciu.

Interlocutorul nu trebuie să se simtă judecat sau să fie stânjenit în vreun fel. O astfel de legătură se bazează fix pe empatizarea reciprocă. Membrii care apelează la videochatul non-adult caută sprijin și înțelegere, de cele mai multe ori.

Studioul Prime, cu adresa oficială, prime-studios.ro este un studio ce își respectă întotdeauna modelele și le oferă condiții bune de muncă. Accesează site-ul pentru mai multe detalii despre oferta de angajare, dar și pentru a discuta cu un reprezentat în cazul în care ai neclarități.

Contact:

0725 165 944

0725 165 944- WhatsApp