Cred ca pentru toti canicula este o mare povara si nu stim pe unde sa ne bagam sau sa ne ascundem in aceasta perioada a anului. Insa ce este cel mai nasol este faptul ca eu stau la etajul patru si va dati seama ce este acolo. Cu toate ca mi-am cumparat un ventilator nu face fata si daca stau si ma gandesc cel mai bine ar fi sa imi cumpar un aer conditionat.

Nu am facut asta mai de mult datorita faptului ca ma gandeam ca are un consum mai mare si asa si este,dar pana la urma sanatatea mea este mai presus de orice.

Am vazut fel si fel de aere conditionate insa nici unul nu m-a convins atat de tare incat sa il cumpar. Asta pana cand am gasit anuntul cu click aici ,de unde mi-am luat ceea ce imi doream. Pe langa faptul ca a fost si acceptabil ca si pret, in acelasi timp sunt si foarte multumit de calitatea lui. Cu ajutorul lui pot acum sa indur canicula mai bine si nu ma caiesc ca pana la urma am reusit sa imi iau unul.

Cu toate astea multe dintre persoanele pe care le cunosc nu sunt de acord cu aceste aere deoarece se spune ca te si pot imbolnavi de la ele. Nu pot sa ii contrazic deoarece daca ma gandesc intr-o oarecare parte poate au dreptate,insa eu unul nu cred asta.

Pana la urma fiecare este liber sa decida ceea ce vrea si sa isi puna la el in casa. Nici eu pana acum nu vroiam sa imi pun dar datorita caldurii toride mi l-am luat. Asa am ajuns sa am primul meu aer conditionat si sunt multumit de decizia pe care am luat-o la momentul respectiv.

Sunt extrem de multumit de el si nu credeam ca o sa fie chiar atat de bun. Asa ca nu o sa mai stau pe ganduri cand o sa mai vina vorba de cumpararea diverselor aparate care iti pot schimba viata.