Imi aduc aminte cum majoritatea colegilor mei din scoala generala aveau majoritatea calculatoare acasa iar eu nu aveam asa ceva pentru ca ai mei nu isi permiteau. Tin minte ca in pause toti povesteau despre diferite jocuri care le descarcau de pe internet cu utorentul, bineinteles eu nu aveam asa mari cunostinte despre programele de download pe vremea aceea. Neavand acasa un calculator, obisnuiam sa chiulesc cu 2(doi) vecini de ai mei de la bloc si sa nu mergem la scoala. Primul lucru ce il faceam dup ace ne intalneam la 7:40 dimineata era sa mergem la o cafea sa stam sa o bem, pierdeam aproape o ora numai la cafea, dupa care mergeam direct la un club de calculatoare, pentru ca noi aveam ore pana la ora 14:00 si trebuia sa pierdem vremea undeva. Mergeam la un club de calculatoare numit NASA unde déjà noi 3(tre) eram client fideli, aveam abonamente si plateam foarte putini fata de ceilalti membri care veneau pe acolo. Noi neavand asa cunostinte in calculatoare, intram pe miniclip si ne jucam si stateam la caterinca pe MIRC, era foarte tare pe vreamea aceea. Pot spune ca asa am pierdut vremea cred ca un an de zile. Era frumos, calculatoarele erau destul de ok, mergeau binisor si dar nu erau noi, aveau toate monitor second hand pe tub dar culorile se vedeau extraordinar

In sfarsit a venit si vremea cand parinti mei sau decis ca sa-mi cumpere si mie un calculator, eram atat de fericit inca si uitasem sa invat pentru a doua zii cand aveam lucrare de control, si am am luat un 3 mare cat mine dar nu ma interesa pentru ca urma sa merg cu ai mei sami cumpar calculator.

Pot spune ca am zburdat ca o fetita pana la magazine la decebal, intre timp déjà ma informasem cam c ear trebuii sa aiba viitorul meu PC. Initial cand am ajuns acolo, toti mau convins ca e mai frumos un laptop si mai rezistent, asa ca am cumparat unul. Totul a fost perfect, mai exact 3 saptamani dupa care sa stricat. Numai puteam de nervii, a doua zi m-am dus cu el inapoi si ei lau trimis la service la Bucuresti a fost nevoie sa astept 2 saptamani si dup ace a venit mi-au zis ca nu s emai poate face sis a aleg altceva din magazine in banii cei dadusem, asa ca mi-am luat un calculator care si in ziua de azi il folosesc si scriu acest articol de pe el .