Emotii , emotii , emotii . Acesta este cuvantul de baza . Vreau sa va impartasesc si voua din trairile avute in primul meu zbor cu avionul .

Am evitat cat am putut  calatoriile in interiorul cat si inafara tarii cu avionul  ,  le – am facut cu masina . Niciodata nu am putut concepe ca altcineva sa aibe in grija si in mainile lui viata mea . Niciodata nu am crezut ca voi reusi sa imi inving teama de a zbura , de a ma afla intr – un gigant metalic , fiare , si sa mai fiu si in aer . Si cu toate aceste temeri am ajuns sa pun piciorul intr – un avion si nu numai , sa accept sa zbor . Cu ajutorul celor dragi am reusit .

In forfota din aeroport , in acel dute vino cred si sunt sigura ca nu eram singura care zburam pentru prima data , cred ca nu eram singura care aveam emotiile acelui ceva necunoscut . Aveam acea stare de nerabdare sa ma urc mai repede in avion , indiferent de ce ar fi urmat numai sa scap de framantarile interioare si in acelasi timp imi doream sa fac cale intoarsa catre casa . In sufletul meu erau trairi intense si amestecate , placere cu durere , fericire cu tristete , parca un ochi plangea si altul radea . Asteptarea pana la imbarcare a fost mai usor de suportat si minutele nu au parut ore datorita persoanelor dragi mie , care au facut prin discutiile avute sa ma faca sa uit pentru moment ca urma sa ma desprind de pamant . Nu mi au dat voie o secunda sa am timp sa gandesc la ce urma . Am vorbit la telefon si mi se spunea ca o sa fie bine ,  ca totul o sa fie o placere ,ca dupa acest zbor o sa imi doresc sa repet experienta , toate aceste discutii si incurajari le primeam si cand avionul se desprinsese de pamant .  Vreau sa stie ca le multumesc . As putea sa scriu numele fiecaruia dar ei se stiu mai bine . Au fost si vor ramane alaturi de mine asa cum si eu voi fi alaturi de ei . Sa va mai spun ceea ce stiti ? Va iubesc .

Acolo sus am simtit ca parca ar mai fi o lume , diferita , linistita , odihnitoare fata de ce lasasem .

Sunt nopti in care vad trecand avioane pe cer . Inca nu pot sa cred ca si eu am fost acolo . Parca totul a fost doar un vis ,si atunci ii spun lui Dumnezeu : daca nu mai luat atunci cand ai avut ocazia , cand mai avut aproape de tine , acum te rog eu sa nu o faci prea curand