Pana in prezent am avut cateva joburi care au implicat si munca bruta dar si munca psihica. Nu vreau sa ma plang de munca bruta pentru ca desi era un efort urias avand in vedere ca aveam doar 18 ani cand am inceput pentru ca aveam un salariu destul de mare. Pasiunea mea pentru acel job a inceput cand am inceput sa imi vizitez tatal la locul de munca ceea ce m-a fascinat.

Tatal meu a lucrat ca strungar mai bine de 30 de ani la uzina de vagoane dar intr-un final a plecat si a mers la o firma particulara. Ma pot lauda chiar ca de la varsta de 19 ani patronul firmei m-a promovat la sef de echipa pentru ca eu cunosteam si inca cunosc tot ce tine de desenul tehnic si scoaterea ansamblelor dintr-o lucrare. Partea frumoasa este ca aceste lucruri m-au fascinat foarte mult. Pentru prima data cand am vizitat locul acela de munca sincer sa fiu mi se parea unul din epoca de piatra. Totul era vechi de aceea cei de la conducere au decis ca odata cu trecerea timpului a sosit vremea sa modernizeze hala in care se tinea activitatea. Anuntul click pentru rafturi metalice le-a atras privirea si dupa o investigatie mai amunintita despre acest site si firma au decis aa apeleze la ei. A fost o decizie bine gandita iar angajatii au fost foarte multumiti de noile conditii de munca.

Munca legata de partea psihica nu este nici ea una usoara. Pe romaneste vorbind nu este atat de usor si simplu sa iti bati capul cu fel si fel de prosti. In trecut am avut un asemenea job daca pot spune asa. Am cumparat un server si l-am impartiti si in acest fel am oferit fel si fel de servicii legate de host, gazduire jocuri si multe altele.

Sunt multe lucruri care ma fascineaza dar cel mai mult m-a fascinat primul job ce l-am avut si de aceea m-am gandit ca daca vreodata as avea posibilitatea sa imi creez atelierul meu as face-o fara nici un fel de retinere pentru ca sunt sigur ca voi face profituri mari alaturi de tatal meu.