plase romnetsEsti agricultor? Ai o ferma sau o sera? Iti doresti sa-ti protejezi cultura de atacul pasarilor?Romnets e solutia! Iti ofera articole pentru agricultura, plase textile anti-pasari pentru utilizarea la protejarea culturilor, la amenajarile piscicole sau pentru protectia constructiilor si halelor industriale.  Asa numitele voliere sunt plase create special pentru delimitarea perimetrelor sau a terenurilor de crestere a pasarilor. Acestea sunt folosite atat de fermele familiale, cat si industriale, de catre marile crescatorii de pasari si animale. Plasele de protectie sunt o solutie relativ simpla si ieftina, nu necesita contracte suplimentare pentru montajul si intretinere ei. Romnets va explica tot ceea ce aveti nevoie sa stiti pentru a asigura o utilizare indelungata, in conditii optime.

Plasele speciale care iti protejeaza cultura de vita de vie sau pomii fructiferi de atacul graurilor sau a altor specii de pasari pot fi vopsite in diverse culori si rezista mai multe sezoane. Plasele se pot utiliza in sere si solarii, se monteaza in interior si ajuta plantele sa se dezvolte si sa creasca pe el. Castravetii, rosiile, dar si diverse plante decorative se preteaza la cresterea pe plasa.

Pe langa plase de protectie, Romnets iti ofera si sfori, snururi si o franghie bine impletita si rasucita „Made in Romania„. Sforile si frangiile impletite si rasucite din oferta Romnets Corp. pot fi folosite in aproape orice activitate industriala, casnica dar nu numai. Sforile Romnets si-au gasit locul in agricultura, pescuit industrial, contructii, legatorii, activitati gospodaresti si asa mai departe. O franghie rasucita este mai accesibila din punct de vedere financiar. Fibrele de polipropilena sunt cele mai usoare, plutesc in apa, nu isi pierd flexibilitatea daca sunt ude si sunt protejate UV. Toate produsele sunt confectionate cu maxima seriozitate si responsabilitate.

De ce Romnets?

Pentru ca acest furnizor nu livreaza simple produse, ci gaseste solutii personalizate pentru planurile tale. Iti este un partener de incredere care iti ofera produse de calitate, flexibilitate, fiabilitate, originalitate si promptitudine. Plusul de valoare la produsele Romnets il recomanda insotirea tuturor produselor de: certificat de garantie – certificat de origine si declaratie de conformitate. Compania Romnets are parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii din industria mondiala, in acest fel sunt in masura sa iti ofere produse de cea mai buna calitate la preturi corecte. Sa nu va lasati inselati de preturile reduse cumparand plase si sfori de calitate inferioara importate din China.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei prin Posta Romana. In cazul comenzilor internationale, costul transportului va fi comunicat pentru fiecare situatie in parte. Termenul de livrare este de la 24 la 48 de ore din momentul in care a fost facuta comanda.