Din punctul meu de vedere publicitatea este cel mai important instrument, care este folosit de firme pentru orintarea comunicatiilor catre cumparatorii. Cam toate firmele din lume folosesc orice forma de promovare si prezentare a produselor sau a unor idei. Pnetru ca fiecare dintre voi sa va faceti cunoscute produsele ce le aveti si au chiar si idei prin publicitate, cel mai indicate sunt dele online cum ar fi publicitate in ziarul giurgiuveanul . Este cea mai simpla si cea mai benefica metoda din zilele nostre.

Publicitatea in ziar a fost si va fii cel mai vechi mod de publicitate dar care joaca un rol foarte important planificarea strategiilor. Publicitatea in presa poate fi cea mai mare oportunitate in cazul in care detineti o afacere proprie si vreti sa o promovati, dar ca peste tot exista avantaje si dezavantaje.

Ziarele ofera o flexibilitate foarte mare in continut. In plus ziarele sunt un mediu rapid de raspuns, unde poti sa-ti modifici mesajul sau sa-ti schimbi toata Campania in doar cateva ore. Anuturile voastre cam pot avea aproape orice aspect cu posibilitati nelimitate cum ar fi: cupoane sau materiale promotionale , pliante, calendare si multe altele.

In prezent foarte multa lume isi publica in ziar anuntul pe care vrea sa il promoveze.Daca vrei sa inchiriezi o garsionera sau un apartament dai anunt in ziar, si a doua zi vei primi si telefon pentru ocuparea acesteia.Desi acum este la moda metoda online,inca mai exista oameni foarte multi care cumparul ziarul.In ziar sunt prezente si locuri de munca sau servicii oferite de alte ziare.Adevarul este ca daca cumperi ziarul poti vedea si tu cum mai sta piata,adica cat mai costa un apartament sau o garsionera sau de ce nu o casa.Cei care vor sa puna si la vanzare o locuinta sunt foarte interesati de cum mai merge piata mobiliara pentru a sti cam la ce suma variaza si locuinta lor.

Sa iti faci publicitate in ziua de azi este un lucru foarte bun.Daca nu iti faci publicitate si ramai in anonimat lumea nu va afla niciodata pe nimeni.De exemplu daca ti-ai deschis o firma care promoveaza produse cosmetice este important sa ii faci reclama,dar acea reclama sa atraga foarte mult clientela pana cand majoritatea oamenilor vor afla de firma ta.La inceput trebuie sa oferi pachete promotionale si preturi cat de cat accesibile pentru ca oamenii sa le poate cumpara.Este usor sa iti faci reclama,dar este greu ca oamenii sa iti vada reclama.