euro2016

Managerul Irlandei de Nord, Michael O’Neill, sustine ca soarta este de partea irlandezilor si ca echipa sa si-a castigat un loc binemeritat in cursa Euro2016 din Franta dupa ce a a facut egal cu Romania. Jucatorii de fotbal ai Irlandei de Nord si implicit ai lui O’Neill, au ajuns foarte aproape de a trece pe prima pozitie in grupa F de vreme ce au putut sa bareze si sa infrunte presiunea atat de mare care a venit din partea echipei de fotbal a nationalei Romaniei.

Spusele managerului echipei de fotbal a Irlandei de Nord

Totusi, acest scor i-a lasat pe jucatorii Irlandei la doar un punct in spate de scorul castigat pe merit al echipei de fotbal a Romaniei. Irlanda de Nord se afla pe tabela Grupei F cu 13 puncte, la doar un punct in spate de cele 14 puncte ale Romaniei. Bravo jucatorilor nostri si totusi ar trebui sa dea mai mult in continuare in deplasare si acasa in celelelate reprize cu echipele din grupa, pentru a se distanta cat mai mult de cei care vin din spate pentru a prelua sefia in Grupa F pentru Euro2016.

Echipa de fotbal a Irlandei de Nord este totusi pe locul 2 in grupa a 6-a de la preliminariile pentru Euro2016, la doua puncte in fata Ungariei si la sapte puncte in fata Insulelor Feroe, care au uimit Grecia si au lasat-o pe ultimul loc, situandu-se la patru puncte distanta de aceasta. In ceea ce priveste jocul atat de slab cu Romania, managerul O’Neill comenteaza ca s-ar fi putut ca echipa sa castige acest meci cu cel putin un gol inscris daca s-ar fi folosit mai mult precizia si grija fata de felul in care s-a jucat.

Egalul a adus un punct pretuit pentru Irlanda de Nord

Oricum, pentru aceasta echipa aflata pe locul doi in aceasta grupa F, egalul cu echipa Romaniei a fost un punct urias castigat in fata celorlalte echipe de fotbal din urma. Acest punctaj le cimenteaza locul trei irlandezilor in grupa a 6-a si lasa loc de mai mult atunci cand vne vorba despre disputele ce vor avea loc cu Insulele Feroe si cu Ungaria in luna septembrie.

Managerul echipei nationale a Irlandei de Nord a mai precizat faptul ca a sustinut inca de la bun inceput ca 18 puncte sunt tinta principala a Irlandei de Nord si ca se vor indrepta incet, dar sigur spre acest punctaj dorit. Ceea ce i se pare atat de inedit este faptul ca echipa administrata de dansul este cu doar un punct in spatele Romaniei, care are 14 puncte inscrise in aceasta grupa. Mai multe informatii despre Euro2016 care va avea loc in Franta peste un an puteti afla accesand site-ul sportiv www.euro2016.ro.