sala fitness
sala fitness
sala fitness

Oamenii care merg la sala de fitness merg acolo in prima instnta ca sa lucreze la forma lor fizica, si astfel si la respectul de sine, la increderea in sine si la a se place mai mult. Cele mai multe persoane merg sa faca sport pentru ca isi dores acest lucru pentru ei, in primul rand, si apoi si pentru cei din jur.

Este normal sa mergi la sala de fitness si sa lucrezi ce iti doresti. Este si mai normal sa comunici, sa te ajuti pe tine insuti sa arati mai bine si sa iti imbunatatesti viziunea de sine, insa ca si la scoala sau ca in alte institutii trebuie si aici sa respecti niste lucruri care tin de bunul simt si de buna desfasurare a activitatlior comune cu ceilalti de acolo.

Poate ca arati super bine si tare in echipamentul de sala din doua piese, insa nu toata lumea ar dori sa-ti vada fundul si abdomenul in mod constant. Asadar, nu fi prea provocatoare sau provocator la sala de fitness, pentru ca acolo nu este un podium de prezentare al costumelor de baie si nici nu esti la mare sau la vreun concurs de culturism.

Este vorba mai mult de a te imbraca confortabil, de a pune pe tine ceva nu prea stramt si nici prea larg ca sa nu te incomodeze, si de a-ti vedea de treaba i continuare fara a dori numaidecat sa atragi atentia. Pana la urma ai venit la sala sa lucrezi la corpul tau si chiar daca ai reusit sa iti imbunatatesti aspectul fizic, oricum rezultatele se vad si asa si conteaza ce vezi tu si daca esti tu multumit si nu cei din jur.

Iti dai seama ca odata ce vei merge la sala, vei intalni oameni noi, si barbati si femei si poate fi destul de probabil sa mai si vorbesti cu unii dintre ei. Un pic de flirt sau o conversatie in pauze poate fi ok, insa nu du nimic la extreme si nu uita de scopul tau principal pentru care ai mers la sala de fitness.