Intre vedete si fani exista mereu o relatie de atasament, desi nu in toate cazurile este reciproc. Unele celebritati sunt recunoscatoare ca sunt sustinute si ca sunt admirate de oamenii obisnuiti, in timp ce alte celebritati nici macar nu dau doi bani pe aceasta pasiune a celor de rand. Si totusi, in aceasta lume sunt cazuri de personaje celebre din toata lumea care au avut relatii stranse cu fanii lor, unele dintre acestea chiar ajungand sa se insoare sau marite cu oamenii dragi din lumea reala.

Jillian Fink si Patrick Dempsey

Patrick Dempsey si-a intalnit aleasa inimii atunci cand si-a programat o sesiune de tuns in cadrul salonului sau. Jillian Fink a prins momentul acela din viata unui fan cand poate sa vorbeasca si sa il vada in persoana pe cel ce i-a cucerit inima la televizor sau in filme. Pana la urma, dragostea fiind atat de mare, cei doi au ajuns sa se casatoreasca. Pacat pentru alte fane ale lui Dempsey.

Kayte Walsh si Kelsey Grammer

Psihiatrul favorit de la TV Dr. Frasier Crane,  Kelsey Grammer s-a insurat cu cea de-a patra sotie, Kayte Walsh in anul 2010. Walsh era o fosta insotitoare de zbor si o mare fana a clasicului show de comedie in care Grammer juca rolul principal. Uite asa s-a ajuns la mai mult decat admiratie si cei doi s-au indragostit, ajungand sa se si casatoreasca.

Jerry Seinfeld si Jessica Sklar

Jessica Sklar era un director de relatii publice si un mare fan al serialului Seinfield in care Jerry juca rolul principal. Aceasta si-a intalnit eroul si dragostea vietii in cadrul Reebok Sports Club in 1998 si s-a maritat mai tarziu cu el, in anul 1999.

Jacqueline Titone si Adam Sandler

Jackie Sandler si-a inceput cariera drept model care a aparut si in cateva filme mai putin importante. Aceasta l-a intalnit pe actorul de comedie prin intermediul altui actor de comedie, Rob Schneider si a reusit sa prinda un rol in filmul lui Sandler, Big Daddy. Cuplul s-a casatorit in anul 2003 iar doamna Jackie apare des in filmele sotului ei.