Zilele astea m-am decis sa ma apuc de renovarea apartamentului meu, pentru ca demult planuiesc asta dar nu am avut bani pentru renovarea lui totala. Desi nu imi place deloc asta pentru ca se face multa dezordine, nu am de ales mi sa pus pata sa fac ceva cum vreau eu in special camera mea. In mod normal eu am 2 camere la apartament, dar pentru ca am balconul mare am decis ca sa mult bucataria in balcon si locul unde e bucataria sa il fac o camera, mai precis camera mea. Asa ca prima data am decis sa fac camera mea pentru ca e mai mult de munca fiind igrasie de la aragaz si alte grasimi. Pentru asta am fost nevoit sa dau totul jos de pe peretii pana aproape de placa cum sar spune sa fie totul perfect, nu sa ma trezesc dupa un timp ca imi cade tencuiala si gletul de pe pereti.

Tata zicea sa angajam un zugrav profesionist dar in final am decis ca noi doi sa facem camera mea, asa ca primul lucru de care aveam nevoie erau materialele necesare si am intrat pe www.e-izolatii.ro unde a, gasit tot ceea ce imi trebuia. NU ne grabeam deloc , chiar a fost foarte distractiv sa facem totul noi doi, si am decis sa o si izolam asa ca am pus polistiren pe interiosr peste tot , pereti si tavan. Ma pot lauda ca am facut o treaba superba, am pus plasa pe polistiren, i-am dat un adeziv special si am dat lavabila cu albastru pentru ca este culoarea mea preferata. Ceea ce nea dat bataie de cap a fost punerea parchetului, am sticat cateva placi dar in final totul a iesit superb, norocul nostru e ca podeaua a fost complet dreapta si nu a mai fost nevoie sa adaugam surplusiri pentru a o nivela la drept.

Intre timp sora mea era plecata la munca in strainatate si norocul se face ca a venit acasa, asa ca ea a decis ca baia sa fie schimbata total, asa in in acest caz prima data am angajat in instalator care a facut o treaba excelenta cu conductele si pe langa asta a tras si apa se balcon pentru chiuveta unde este in prezent bucataria. Dupa ce a terminat instalatorul am angajat doi oameni , care sa faca ceea ce trebuia in baie , dar au facut o prostie mai mare ca ei, in loc sa faca scurgera in baie sa se stranga apa in mijloc, au facut-o in panda in asa fel incat toata apa imi iese in hol. Toate astea s-au observat dupa ce a fost finalizat totul, pentru ca nu sa vazut datorita faptului ca aveau toata sculele imprastiate in baie si mijerie la greu. In mod normal toate sculele se tin organizat si la locul lor si nu cum eram domni aruncati peste tot. Din toata treaba asta am invatat o lectie importanta si anume ca daca te pricepi la ceva, fal tu singur cu mana ta iar daca nu te pricepi, nu angaja orice carpaci ce auzi ca e bun , mai bine dai un ban in plus si angajezi profesionisti licentiati si ai totul ca la carte.

Renovarea camerei mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *