Nimanui nu cred ca ii place perioada renovarilor pentru ca de fiecare data este destul de costisitoare. Desi mereu spunem ca ne limitam la anumite lucruri, de fiecare data  mai adaugam cate ceva si asa ajungem sa cheltuim sume foarte mari in industria renovarilor. Pana si eu desi mereu spun ca ma limitez la ceva anume, dupa o perioada observ ca apare cate ceva nou pe piata si mereu tanjesc dupa acel lucru pana cand intr-un final il cumpar.

Asta e romanul mereu ii tanjeste sufletul dupa ceea ce au alti spre deosebire de straini care se multumesc cu ceea ce au. Recent un amic nu a avut de ales decat sa se apuce de renovarea baii pentru ca urma sa ii vina un copil pe lume. Sincer sa fiu nici eu nu ma gandeam ca o sa investesca atat de multi bani intr-o singura baie desi acesta nu este mare deloc. Cand a observat ce era sub vechea faianta practic s-a luat cu mainile de par, Totul era ud si cu foarte mult mucegai si nu a avut de ales decat sa dea totul jos pana la placa. In felul acesta totusi s-a gandit sa faca cat mai multe economi si a apelat la www.shop-einstal.ro pentru ca toate produsele sunt foarte ieftine si dispun de foarte multe reduceri avand in vedere ca trebuiau schimbate toate in baie si astea fiind cabina de dus , ghiuveta , boilerul si chiar si wc-ul. Cu toate ca a investit ceva bani dar intr-un final rezultatul a fost mai mult decat se astepta. Sotia lui a fost si ea foarte incantata si stie ca desi a cheltuit cam toti bani, copilul lor v-a avea tot ce este nevoie pentru o baita minunata.

Renovari sunt mereu de facut prin casa dar inca Romania nu a iesit din cria economica desi sincer nici macar nu stiu ce insemna asta si mai exact pentru cine este , pentru noi romanii sau pentru cei din guvern. Sincer sper ca acum, cu noul presedinte lucrurile sa se schimbe si sa se creeze cat mai multe locuri de munca pentru ca noi in Romania avem resurse foarte multe de exploatat dar nimeni nu se ocupa de ele.