rent a car
rent a car
rent a car

1 Mai aproape bate la usile noastre, si desi sarbatorile de Pasti nu sunt pe terminate, eu deja ma gandesc la o alta escapada de weekend, de data asta un wekeend prelungit la munte. Cu ajutorul serviciilor rent a car Aerolines, imi permit sa ajung in locul de care nu am reusit prea tare sa ma bucur pe timp de iarna, si anume in Bucegi.

Impreuna cu iubitul meu si cu prietenii nostri am planuit deja aceasta aventura montana. Ne dorim sa mergem, odata ajunsi in tara, din aeroportul din Cluj direct catre Busteni, de unde vom lua masina noastra inchiriata prin rent a car Aerolines si ne vom caza intr-un orasel de munte minunat. Deja ne-am facut planuri, ne-am stabilit traseul prin tara si ne-am pus la punct concediile pentru Romania.

Noi venim din Anglia in Romania inapoi si speram ca eforturile noastre sa nu fie in zadar. Firma de inchirieri de masini direct de la aeroport Aerolines este perfecta pentru nevoile noastre de a conduce prin tara pana la destinatia dorita. Imi pare rau ca odata plecati din tara, nu am prea revenit aici ca sa ne bucuram de locurile natale, insa de 1 Mai ne dorim sa schimbam foaia si sa ne vizitam tara mai intai de toate.

Concediul e concediu si noi ni-l luam in stil romanesc, chiar daca cel putin noi doi lucram in afara tarii. Ziceam ca iarna asta am trecut prin Busteni, prin Sinaia, dar nu am apucat sa urcam pe munte, la cota 2000, ca sa facem traseu pana la Babe si Sfinx, pentru ca vremea nu a tinut cu noi. Acum ne dorim sa ne folosim de serviciul rent a car special pentru noi patru ca sa ajungem unde ne dorim si sa ne bucuram de frumusetile patriei.

Acum, in Romania este vreme buna si cald iar pana in weekendul prelungit de 1 Mai va fi chiar si mai frumos si vo reusi sa facem traseul mult dorit. O seara-doua tot vom sta cazati acolo, asa ca inchiriind o masina de la compania Aerolines direct din aeroport ne va ajuta foarte mult sa ne descurcam prin tara. Plus ca o vom lua direct dupa ce vom sosi in tara si ne vom intoarce tot cu ea catre aeroport. Ce am putea sa ne dorim mai mult de atat?