nunta

Nunta ta se apropie de data la care trebuie sa aiba loc si inca nu ti-ai gasit cea mai potrivita muzica pentru petrecerea de seara din cadrul localului ales? Un repertoriu muzical pentru nunta este la fel de important ca si serviciul foto-video de la nunta in cauza. Daca primul serviciu il poti dobandi cu o filmare nunta la StudioBlitz, cel de-al doilea criteriu ce tine de reusita unei nunti perfecte poate fi obtinut doar apeland la un DJ bun pentru nunta si colaborand cu acesta in legatura cu muzica de va fi pusa la petrecere.

Daca sunteti un cuplu tanar in cautare de distractie, de momente reusite si de obtinerea unui efect wow de la invitatii vostri, atunci alegerea unui repertoriu muzical modern este cea mai buna varianta de sincronizare cu decorul, tema aleasa si cu ambientul intregii festivitati. In timp ce iti alegi tipul de dans pe care il vei efectua alaturi de mire la nunta la inceputul serii, dar si piesa muzicala care sa se imbine perfect cu acesta, ai putea sa te uiti de asemenea si dupa un playlist de bucati muzicale speciale pentru petrecerea de nunta.

Inainte de a face marele pas in ceea ce priveste legarea juramintelor cu cele ale partenerului de viata, trebuie sa pui la punct o organizare ca la carte, astfel incat totul sa iasa perfect. Trebuie sa te decizi in ceea ce priveste locatia unde va avea loc petrecerea mare de seara pana dimineata, numarul de invitati care iti vor veni, tipul de decoratii si aranjamentele pentru localul ales si buchetul de mireasa, lumanarile nasilor si asa mai departe. De asemenea, va trebui sa te gandesti foarte bine si la cine iti va face pozele si cine va filma intreaga zi, dar si cu ce fel de muzica vei incanta pe cei prezenti la nunta.

Este si normal sa alegi un tip de muzica moderna pentru ca pana la urma este vorba despre nunta ta si nu a parintilor ca sa dansati pe muzica populara. Ar trebui sa te asezi, sa vorbesti cu logodnicul tau-viitorul sot-si sa puneti la cale o strategie si o lista cu piese muzicale de care sa va bucurati la nunta si pe care sa dansati alaturi de invitatii vostri. Acestea ar putea sa fie si unele dintre cantecele urmatoare:

  • In My Life – John Lennon si Paul McCartney
  • Bitter Sweet Symphony – The Verve
  • Truly Madly Deeply – Savage Garden
  • Love Me Tender – Elvis Presley
  • I Got You (I Feel Good) – James Brown
  • Can You Feel the Love Tonight – Elton John
  • (Everything I Do) I Do It For You – Bryan Adams