In zilele noastre nu numai noi oamenii am inceput sa ne inbolnavim ci si animalele. Vremea nefavorabila ne afecteaza pe toti. Multi nu inteleg acest fenomen si mai exact ca totul se intampla din cauza poluarii si a distrugerii stratului de ozon. Am intalnit cazuri in care multi habar nu au ce este acela strat de ozon. Asta explica cartea care se face in licee in ziua de azi.

Mie imi place sa merg la pescuit, si am observat ca nici macar pestele numai trage si majoritatea spun ca din cauza vremii. Sunt si ei zapaciti din cauza ploilor si a deversarilor mari la baraje. Nu au avut timp sa isi depuna icrele si de aceea nu trag. Scimbarile bruste de vreme ne imbolnavesc pe toti, chiar si eu am inceput sa racesc. Daca noi oamenii ne imbolnavim si totusi avem organismul mai bun ce pot spune despre animale care au organismul mai sensibil. Multi isi dau seama daca este ceva ineregula cu animalul lor datorita comportamentului. Clinica Veterinara FanVet te poate scapa de aceasta problema cu animalul tau de companie. Ei iti ofera asistenta veterinara de calitate, sange, urina , operatii chirurgicale, pet shop cu diete si mult altele. Pentru a prevenii o posibila boala la animalul vostru, trebuie mereu sa mergeti la medicul veterinar pentru tratamente si pentru vaccinarea lor.

Multi nu au avut parte de un animal de companie pentru ca deseori nu ii lasa parintii cu ele in casa sau spun ca aduce foarte multe responsabilitati. Un caine sau o pisica trebuie tratat cum se cuvine, ca un membru al familiei. Asa cum noi avem nevoile noastre, la fel si animalele. La tara cred ca am undeva la 4-5 caini si toti au parte de acelasi tratament. Nu fac diferente intre ei in niciun punct de vedere. Pe langa faptul ca iti apara casa mai bine ca un agent de paza, cainii simt anumite lucruri chiar si cand esti suparat si incerca mereu sa te inveseleasca. Exista insa si exceptii in care unii caini sunt agresivi dar asta pentru ca si noi oameni i-am batjocorit si aruncam cu pietre in ei. De aceea unii caini si-au pierdut increderea in oameni si devin agresivi cand suntem in preajma lor.

Orice animal din acesta lume trebuie respectat si tratat ca o persoana, pentru ca la fel ca si noi, si ei au un suflet.