Cu toti stim ca femeile isi pregatesc tinutele pentru seara de revelion cu foarte mult timp inainte. Multe isi cauta fel si fel de rochii fie ele lungi sau scurte. Acest lucru mi s-a intamplat si mie. Eram impreuna cu prietena mea intr-un mall ca sa isi cumpere o rochie. Urma sa ne ducem in seara de revelion la un restaurant mai select iar ea trebuia sa fie frumoasa si aranjata.

Nu ca nu ar fi si asa dar stiti cum sunt femeile cand vine vorba de aranjat. Pot sa spun ca am umblat sase ore in acea incinta ca pana intr-un final sa nu luam nimic. Absolut tot ce fusese acolo le-am probat si nu i-a placut nimic. Atunci a fost prima data cand am mers la cumparaturi cu ea si sper sa nu se mai intample prea curand.

Dar ce sa fac,ea vruia sa aibe  rochia pe care urma sa o poarte. Insa ce i-a venit ei sa caute ea haine online pe internet si uite asa in cele din urma a gasit ceea ce isi dorea. Nu mai comandase niciodata de pe web dar in criza de timp a facut-o si pe asta. Ce a multumit-o foarte tare a fost seriozitatea site-ul si livrarea rapida a coletului. Bineinteles avea o oarecare retinere pentru ca nu stia daca o sa isi vina bine si daca o sa fie si marimea ei. Dupa ce a probat-o a fost foarte bucuroasa pentru ca era chiar ceea ce isi dorise si in sfarsit putea sa stea linistita.A venit si seara cu pricina si pot spune ca arata superb in acea rochie.

De revelion pot spune ca ne-am distrat cum nu o mai facusem de mult pentru ca am fost impreuna cu prietenii pe care nu ii mai vazuse de mult si ne-am chefuit pana dimineata. Bineinteles am continuat distractia si dupa ce am venit de la restaurant si am tinut-o asa inca doua zile. Nici acum nu imi vine sa cred cat de bine ne-am simtit.

In legatura cu rochia ai nenorocita dupa care am colindata to are si acum este teafara si nevatamata si ma mir pentru ca la cat am jucat pana acum ar fi trebuit sa se rupa. Macar asa ne-am dat seama ca este de calitate  si a spus ca o sa mai comande haine de pe acel site pentru ca sunt acesibile si bune.