In viata cel mai important lucru este sanatatea nostra. Multi considera ca daca au bani le au pe toate dar se inseala , bani nu aduc sanatate in viata omului. Sanatatea ne-o intretinem noi cu propriile maini. Imi aduc aminte in trecut , pe cand eram copil ca imi neglijam foarte mult sanatatea. Nu tinem cont de ceea ce imi spuneau parinti si mereu faceam ceea ce vroiam. Desi parinti imi spuneau sa nu ies afara dezbracat, la figurat vorbind, intotdeauna ieseam foarte subtire imbracat.

Intr-o buna zi toate aceste iesiri mai dezbrcat mi-au pus capac, in sfarsit pentru ca am resuit sa prind o raceala zdravana care mi-a permis internarea in spital. Am ajuns sa stau internat in spital timp de doua saptamani si pe langa asta am reusit sa fac 24 de injectii de penicilina care mi-au dat complet organismul peste cap. Pot spune ca de mic nu am suportat medicamentele pentru ca odata , o persoana in varsta mi-a spus si m-a invatat sa nu imi invat organismul cu pastile, si sa imi las organismul sa isi creeze proprii anticorpi. Am intalnit fel si fel de persoane care s-au obisnuit cu pastilele si in prezent nu pot sta fara ele, practic sunt dependent ide ele.

Pot spune ca m-am invatat minte si am inceput sa cercetez pe anumite site-uri fel si fel de solutii impotriva bolilor si racelilor si in felul acesta am descoperit http://www.sfaturimedicale.ro de la care am invatat foarte multe lucruri folositoare pentru corpul meu. Tot pe acest site am ajuns sa invat si despre o viata sanatoasa, un stil de viata mai bun, am invatat si despre fel si fel de medicamente care sunt utile pentru orgamismul meu si care nu creeaza dependenta de ele si am gasit o categorie in care pot pune fel si fel de intrebari despre viata si sanatatea mea la care am primit raspunsul imediat.

In viata, pana in momentul actual am invatat sa imi pretuiesc sanatatea mai mult decat orice pe lumea asta. Alti spun ca, cu bani pot cumpara orice dar eu sunt de parere ca sanatatea nu are pret pe lumea asta si trebuie sa o pretuiesti mereu pentru ca viata si asa este destul de scurta si trebuie sa ne bucuram de ea din plin. De cand cu internarea mea in spital , m-am invatat minte si de atunci am grija de mine, mereu ma imbrac cum trebuie, adecvat vremi.