Intr-una din seri cantaretul a fost invitat sa cante la un club de fite din Mamaia. Spectacolul a fost programat intr-o joi, iar precizarea este importanta, avand in vedere ca la jumatatea saptamanii, atmosfera este mai relaxata fata de weekend, atat in privinta turistilor, dar si ai ochilor iscoditori ai paparazzilor.

Un alt element important, MC-ul clubului in care Connect-R urma sa cante este Jimmy Dub, un prieten foarte bun al lui Relu, un tovaras de nadejde atunci cand vine vorba de distractie. Iar seara a fost cu adevarat incendiara pentru artist. Dupa recitalul de exceptie, Connect-R a ramas sa se distreze in respectiva locatie, tixita de lume, in special de multe fete frumoase, venite la mare din toate colturile tarii.

Constient fiind de statutul de cap de familie si proaspat tatic, artistul a incercat sa fie cat mai discret si sa se tina la distanta de ocheadele aruncate din toate partile de fanele lui. Spre dimineata, cand aerul s-a mai rarefiat, iar clientii s-au mai imputinat, Connect-R a devenit mai curajos, punand ochii pe o domnisoara blonda.

E drept, cantaretul nu a atacat frontal, ci a apelat la amicul Jimmy Dub, care a jucat rolul de intermediar intre artist si domnisoara din club. Dupa o discutie lamuritoare, in care s-a facut planul de evacuare, Connect-R, Jimmy, blonda si o amica a acesteia au parasit clubul. Cei doi barbati au urcat intr-o masina, iar fetele separat, in alt autoturism, condus de o a treia persoana, un amic al celor doi artisti.

Cele doua vehicule au ajuns pe bulevardul Mamaia, dar nu au mers prea mult, oprindu-se la hotelul Majestic. MC-ul a mers la receptie, iar Connect-R a ramas in masina, discutand prin geam cu blonda lui, aflata pe bancheta din spate, alaturi de prietena ei. La un moment dat, Connect-R a coborat sa fumeze o tigara, dar nu a rezistat tentatiei si, dupa cateva fumuri, a urcat in cealalta masina alaturi de blonda. Din imaginile surprinse de paparazzi, discutia a parut destul de constructiva, iar la final Relu a reusit sa o sarute pe blonda.