stailer

Ah, nunțile. Minunate evenimente. Pline de stres, nervi, înjurături reținute și fericire. Ca un cocktail periculos ce îți dă blackout când nu te aștepți. Reprezintă legământul dintre doi oameni ce s-au decis să implice și guvernul în relația lor, că parcă nu le era bine așa. Ce se poate întâmpla? Obviously, te bucuri enorm pentru ei, însă în capul tău știi că sunt trei opțiuni. Merge, scârțâie și “Cine m-a lăsat nesupravegheat când am luat această decizie?”. În caz de lucrurile o iau la vale, evident că ai să rămâi prieten doar cu unul dintre ei, cel ce ți-a fost alături o viață.

Mirii au tendința de a te întreba “Tu când te însori?”, iar tu le răspunzi “Dacă mă ajută Dumnezeu, nici la anu’!” Anyway, tu trebuie să fii fercheș la nunta lor indiferent dacă o să dureze căsnicia sau nu, că doar trebuie să arăți bine în poze. Și așa trebuia să-ți schimbi poza de profil pe Facebook. Stailer te ajută să obții programările dorite, ca tu să fii ca scos din cutie în ziua cu pricina.

Ce trebuie să știi despre Stailer

Stailer este o platformă online unde găsești rapid stiliștii din oraș care să-ți ofere transformările look-ului dorite. Poate fi utilizat atât de femei cât și de bărbați, oricând, la orice oră, gratis. Da, este complet gratuit și îți ușurează viața. Mai are rost în era asta să suni la salon cu secole înainte să prinzi și tu un loc pe scaun? Nu mai bine îl alegi tu când îți dorești, chiar și astăzi? Cu ajutorul filtrelor de pe stailer.ro precum locația, data și ora, serviciul de hair & beauty dorit și genul tău, obții cu câteva click-uri și câteva minute, lista saloanelor disponibile în funcție de timpul tău, nu de al lor.

Se regăsesc înscrise aici saloane din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, vezi detalii aici. Stiliștii înscriși în lumea Stailer sunt profesioniști, cu mâini dibace, ce cu siguranță te vor lasă “mască” de fiecare dată.

Formează și tu un parteneriat de încredere pe viață cu Stailer, fără acte, fără bani

Ah, libertatea. O prețuiești când n-o mai ai. Bucură-te de ea cât mai poți, deoarece căsătoria e ca o plimbare în parc. Jurassic Park. Ai pățit cu siguranță să stai în biserică în timpul cununiei civile a prietenilor tăi și să se trezească vreo mamaie în timpul slujbei să te întrebe “Ție când îți vine rândul? Cel mai firesc răspuns la această întrebare invazivă, ce ți-a făcut sângele să clocotească instant ca lava, este “Dar ție când îți vine rândul? Că cimitirul e aproape.”

N-ai nevoie neapărat de cont să îți faci o programare rapidă. Transpune-te în următoarea situație. Dacă în ziua nunții prietenilor tăi make-up artistul tău contramandează din cauza unei urgențe? Ce faci? Ai vreun joben magic din care să scoți altul? N-aveai, până să apară Stailer. Cu un simplu search sigur găsești un salon unde să mergi rapid să-ți facă un machiaj pe măsură. Nu de alta, dar ești și tu conștientă că folosind rimelul și produsele de acasă, dacă te apucă plânsul pe la jumătatea cununiei, ai mari șanse să ieși din biserică arătând ca un raton.

Totuși, un cont creat îți va fi util pe viitor. Îți permite accesul către o agendă online, fancy, unde îți gestionezi programările când dorești. Poți chiar și anula programările de acolo, fără să suni pe cineva. Îți poți seta chiar și remindere, fiindcă hai să fim serioși, memoria ne lasă de la an la an. Cu el poți să vizualizezi saloanele tale preferate unde ai fost, ca să știi când e timpul pentru o nouă programare. Fii și tu în pas cu tendințele și fă-ți programările la salon online cu Stailer.

Intră pe www.stailer.ro să îți faci prima programare astfel. Mai mult ca sigur, nu te vei uita înapoi la sunatul către saloane. Pentru alte informații poți scrie echipei la support@stailer.ro.