secrete

Ca oricine care se zbate cu cresterea si scaderea in greutate si cum stie toata aceasta lume, exista o diferenta intrinseca intre oamenii slabi si oamenii mai grasi. Adevarul este ca, oamenii slab in mod natural au obiceiuri diferite fata de cei care  tind sa castige greutate fara a realiza acest lucru. Daca vrei sa te bucuri de rochiile mini, pune in practica urmatoarele obiceiuri si secrete ale oamenilor slabuti.

Bea apa multa

Apa este un adevarat stalp pentru dieta persoanelor slabe. Apa ajuta la indepartarea impuritatilor din sisteme si previne aparitia foamei. Data viitoare cand vrei sa gusti ceva sarat sau dulce, incearca sa bei mai intai o sticla cu apa si vezi daca poti sa eviti alimentele rele. Alegerea mea personala este apa cu lamaie. Secrete de oameni slabi.

Imi place sa beau asa ceva in fiecare zi fara a-mi face griji ca voi avea parte de calorii in plus. Nu numai ca apa cu lamaie ma ajuta sa imi tin greutatea sub control, dar de asemenea imi imbunatateste sistemul imunitar si ajuta la lupta impotriva multelor afectiuni ce pot aparea.

Misca-te mai mult

Oamenii slabi in mod natural sunt de obicei pe fuga si in miscare. Fie ca se joaca un un caine, ca se plimba pana la magazinul din colt pe jos sau ca fac treaba prin casa, vei gasi rareori o persoana slaba care sa stea jos. Gaseste modalitati prin care sa incorporezi mai multa miscare in ziua ta.

Daca nu esti sigur de care este nivelul tau de miscare, cumpara-ti cu pedometru si inregistreaza numarul de pasi pe care ii faci zilnic. Odata ce vei avea o baza din care sa pornesti, lucreaza mai mult la numarul de pasi pe care ii faci in fiecare zi pana cand veiajunge la in jur de 10.000 de pasi pe zi. Mananca alimente mai sanatoase-este o alta modalitate prin care poti sa te te mentii slab. Acestea sunt secrete de oameni sanatosi si slabi.