Foarte multe persoane intampina probleme cu greutatea,si cu siguranta isi doresc sa slabeasca.Daca va intreba-ti de ce nu slabiti,desi a-ti tinut atatea cure de slabit sau a-ti apelat la alte metode,ei bine este din cauza ca organismului dumneavoastra nu i se potrivesc acest tip de metode. O persoană care dorește să-şi menţină silueta sau să scape de kilogramele în plus trebuie să respecte orele ideale pentru mic dejun, prânz şi cină.

S-au facut mai multe studii pe baza dietelor de slabit si s-a constatat ca momentul potrivit pentru a lua micul dejun este imediat după 7.00, ora ideală fiind considerată 7.11. Totodată, în cazul cinei, alimentele nu trebuie consumate după 19.00, ci în intervalul 18.00 – 18.30, ora 18.14 fiind cel mai bun moment pentru masa de seară. Studiul a arătat că 84% dintre cei care ţin dietă consideră că ora mesei este extrem de importantă. De asemenea, 76% dintre participanţi sunt de părere că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei şi, dacă o persoană mănâncă în fiecare zi dimineaţa, poate scăpa mai uşor de kilogramele în plus. De asemenea, pentru a pierde în greutate, alimentele pentru cină trebuie consumate mai devreme, întrucât oamenii sunt mai puţini activi seara.

Poate vi se pare ceva banal si simplu,dar este foarte adevarat.Respectarea acestor ore va poate aduce beneficii foarte mult.Nu conteaza ce mancati.Conteaza cantitatea mancarii si ora la care a-ti mancat.Cu cat este mai devreme cu atat este mai bine.