Pot spune ca mereu m-a interest tot ce tine de moda si in trecut eram poate prea exagerata cand vrea vorba de asta. Cu timpul m-am mai maturizat si mi-am dat seama ca ceea ce faceam nu era chiar bine. Devenisem dependenata de haine si imi cumparam mereu cate ceva,poate nu aveam nevoie de acel lucru dar pana nu il luam nu ma simteam bine.

Sa nu mai spun ca aveam acasa toate porgramele de fashion si deja el exasperasem pe sotul meu.Ma ceratam zilnic cu el pe chestia asta iar atunci la momentul respective nu il inelegeam.Acum pot sa spun ca ii dau dreptate in tot cee ce supnea si daca ar fii fost invers nu stiu daca as fi avut aceiasi rabdare pe care a avut-o el cu mine. Ii multumesc ca mi-a stat alaturi si pana la urma mi-a deschis ochii.

In prezent daca vreau sa imi mai iau ceva nu ma fac decat comanda se pe  lanys.ro/shop de unde imi gasesc tot ce vreau. Fac acest lucru pentru ca in asa mod nu imi mai sare in ochi alte lucruri pe care sa le iau. Am vazut ca daca nu le am atunci cand vreua mai tarziu imi trece nebunia. La mine este atunci pe moment nevoia si dorinta de a avea acel lucru,dupa ceva timp imi trece si din aceasta cauza fac ceea ce fac. Ma bucur ca mi-am dat seama de asta si nu mai cheltui atat de multi bani asa cum faceam atunci. Ajunsesem sa nu mai am nici un ban in portofel iar sotul meu se satutase sa tot imi mai dea. Nu mai aveam rusine si acest lucru deja incepuse sa in creeze problem in casnicie.

Acum in present pot spune ca m-am vindecat de aceea boala pe care o aveam si ma inteleg de minune cu sotul meu. Sper din tot sufletul ca cele care se confrun`ta cu aceiasi prblema pe care si eu am avut-o sa trecat peste si sa se vindece asa cum eu am facut-o. Asta dovedeste ca daca vrei sa faci un lucru chiar poti s ail faci,doar sa iti doresti din tot sufletul asta.