Foarte multi oameni devin stresati din cauza locului de munca. Multi considera ca jobul la birou este unul de confort dar se inseala amarnic. Orice job pe lumea asta are momentele lui de stres. Sincer sa fiu decat sa stau la birou si sa ma imbolnavesc din punct de vedere mental, prefer sa fac cu totul altceva cum ar fi sa sparg pietre cu barosul sau sa dau cu sapa pe camp.

Din cate am inteles si am vazut in umele cazuri locul de munca, biroul te distruge psihic pentru ca, creierul este obligat sa proceseze informatii mai mult decat este necesar. Cand lucrezi la birou esti solicitat foarte mult mai ales daca este vorba de contabilitate. Multi oameni spun ca pot face fata dar toti ar vrea doar sa stea. Pentru ei munca de birou insemna sa stai, sa bei cafele din plin si sa fumezi pachete intregi de tigari. Un om care lucreaza la birou nu sta foarte bine cu nervi si se poate enerva din orice, din al mai mic zgomot. Lucrurile astea le-am vazut si in fel si fel de filmulete pe youtube cum oameni se enerveaza din aproape orice. Sincer sa fiu ii cred si ii inteleg. Pentru toti care sunt stresati le recomand oficial aici masaj club unde pot avea parte de relaxare complete. Fetele de la salon te pot scapa de tot stresul si oboseala acumulata in ultimul timp. Sunt convins ca si eu daca as merge la un astfel de salon,as uita de tot, de familie, de prieteni.

Nu am foarte multi prieteni cu asemena joburi in care doar sa stea dar stiu ca am pe cineva care se ocupa in administrarea unor site-uri si sincer s-a cam saturat de asa ceva. La prima vedere e sinplu, verifici daca sunt toate site-urile online, daca se intampla ceva verifici bazele de date si rezolvi cu un backup. Simplu la prima vedere dar partea ce-a mai prosta este ca de fiecare data primesti email de suport de la fel si fel de prosti cu fel si fel de prosti. In acest job, trebuie sa fi foarte puternic cu nervii. La inceput nici eu nu l-am crezut pana nu am vazut cu ochii mei si am inteles ca nu numai in Romania sunt prosti, sunt in toata lumea si se intrec in prostie.

Stresul la un loc de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *