Sunt o persoana care iubeste foarte mult animalele si nu pot sa inteleg de ce unii oameni pot sa aiba o atat de mare cruzime cand vine vorba despre aceste minunate fiinte.Indiferent de starea pe care o ai sau de situatia in care esti,aceste animale vor fii mereu acolo,alaturi de tine,la bine sau la rau.

Ele nu te iubesc pentru ceea ce ai sau pentru felul in care arati,ele te iubesc indiferent de starea materiala pe care o ai si iti ofera o prietenie sincera pe care putin oameni din ziua de azi ti-o pot oferi.
Ma uit des la programele destinate lor si cand vad atatea si atatea atrocitati ma intristez,pur si simplu ajung sa imi pun intrebarea, daca nu noi oamenii suntem mai animale decat ei.Sunt tratatea cu o bestialitate mare si nu cred ca merita acesta soarta,deoarece intr-un final noi ii determinam sa ajunga ceea ce vor deveni.

Nu inteleg de ce isi mai iau un animal de companie cand de fapt eu insusi nu pot sa aiba grije de ei.Asa de exemplu sunt cainii maidanezi,ajung sa se inraieze atat de mult datorita noua,oamenilor,care in loc sa le oferim un adapost cald si iubire,ii aruncam pe unde cred noi de civiinta.
Multe cazuri au aparut cand oamenii sfarsesc sa fie omaorati si sfasiati decatre caini.Atunci acestia sunt condamnati de parca ei ar fii de vina si nu noi.Pana intr-un final ei nu gandesc ca noi,si cred ca noi suntem cei care facem mai multe si creiem mai multe suferinte.

Datorita a ceea ce ii determinam sa faca acesti caini sunt alungati si facuti sa sufere.Un astfel de caz l-am intalnit intr-o seara cand ma intorceam acasa.Fusesem in vizati la o persoana si langa un trotuar am gasit un caine care fusese accidentat de o masina.Nu ii inteleg acel om,nu inteleg ce suflet a putut sa aiba sa il lase acolo intr-o balta de sange,iar el sa isi continuie drumul.
Mi-a parut atat de rau de el,asa ca l-am luat la mine acasa.Datorita faptului ca era o ora tarzie,cabinetele vaterinare era inchise la ora aceea si nu puteam sa il duc,asa ca am am intrat pe net si am gasit pe www.fanvet.ro un tratament pe care l-am putut face de acasa.Mi-a fost de mare ajutor datorita faptului ca asa l-am putut ajuta pe acel sufletel neajutorat.
In prezent acest catel este foarte sanatos si mi-a devenit un preieten devotat pe care ma pot baza.