stailer

Dragostea este un sentiment perfect si nimeni nu il poate contesta. Cu totii am trecut la un moment dat prin el. Cu totii am simtit fluturi in stomac, sentimente pentru cineva, lumea parca era mai frumoasa in jurul nostru, iar noi, mult mai fericiti. Abia asteptam sa iesim la o intalnire, sa ne cunoastem mai bine, sa descoperim noi hobby-uri, pasiuni si sa vedem cate lucruri avem in comun. Se spune ca dragostea nu are varsta, asa ca daca pana acum nu ai intalnit-o, sa stii ca niciodata nu e prea tarziu.

Insa, in cazul in care urmeaza o noua intalnire sa stii ca nu te poti prezenta oricum. Ai nevoie sa te pregatesti pana la cel mai mic detaliu pentru ca da, prima impresie conteaza. Nu poti merge la o intalnire fara a avea manichiura facuta, indiferent daca esti barbat sau femeie. Iar o manichiura nu inseamna neraparat unghii rosii sau fel de fel de modele, ci unghiile trebuie sa fie cat mai ingrijite. Dupa cum bine stim, unghiile sunt precum o carte de vizita, ca si in cazul zambetului. Asadar, nu putem trece cu vederea acest aspect. 

Cel mai bine incearca o programare cu Stailer la un salon de hair and beauty, indiferent daca esti barbat sau femeie si aranjeaza-te pentru a face o impresie buna. De ce cu Stailer? Citeste in randurile care urmeaza.

Stailer te ajuta sa te pregatesti pentru intalnire

Stailer este o aplicatie destinata celor care au nevoie instant de o programare la un salon de beauty. Practic, la cateva clickuri distanta te programezi online, la unul dintre cele mai bune saloane de frumusete, pentru a avea parte de serviciul de beauty dorit. Astfel ca nu mai esti nevoit/a sa suni de la un salon la altul pentru a gasi un loc liber pe scaunul unui stilist.

Alege serviciul de beauty care te intereseaza, stilistul si salonul potrivit pentru tine, fa programarea atunci cand tu ai nevoie si esti gata de intalnire. Pe Stailer vei gasi saloane cu servicii de tuns, vopsit, manichiura si pedichiura, epilare, tratamente faciale, masaje de relaxare si nu numai. Cum iti dai seama care este cel mai bun salon pentru tine? Vezi recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Gasesti alte informatii aici.

Poti utiliza aplicatia Stailer ori de cate ori ai nevoie

Partea interesanta este ca aplicatia, cat si platforma Stailer poate fi utilizata 100% gratuit. Nu ai limite, nici conditionari. Te poti programa la orice ora din zi sau din noapte. Stailer poate fi folosit in peste 40 de orase din Romania si nu se opreste aici. In curand aplicatia va putea fi utilizata din toate colturile tarii.

In plus, pe Stailer ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a te programa. Durata, cat si pretul serviciului selectat de tine, fotografii din saloane, cat si cu lucrarile efectuate de stilisti, locatia exacta prin Google Maps, cat si recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. 

Descopera mai multe din pagina oficiala sau descarca aplicatia direct din App Store, App Magazine sau Google Play.

Date de contact: support@stailer.ro