pictura pe numere pictorul fericit

Se spune că unii au un talent înnăscut și au nevoie să exerseze pentru a-și perfecționa talentul. Alții compensează cu ceva mai multă muncă și dăruire. Nu există neapărat o rețetă a succesului și cu atât mai mult când vine vorba de a deveni un pictor desăvârșit. Cert este că încercarea moarte n-are, cum spune o vorbă din popor. Dacă te tentează să încerci, să îți cultivi talentul sau pur și simplu să descoperi o nouă activitate Pictorul Fericit este e-shop-ul despre care trebuie să afli.

Pictorul Fericit este magazinul de pictura în care vei găsi picturi pe numere, dar și accesorii pentru pictat, precum și de vopseluri și soluții. Ai un magazin complet cu tot ce îți trebuie pentru a încercat pictatul.

Ce este pictura pe numere

Atât pentru cei mici, cât și pentru adulți pictura pe numere este un deliciu. Se referă la a picta simplu și rapid un tablou perfect. Asta pentru că pe pânza din bumbac este imprimată o schiță, iar aceasta este numerotată. Nu la întâmplare. Fiecare chenar are un număr ce corespunde cu o culoare. Această simplă corespondență te va ajuta să descoperi unde să aplici culoarea.

Unii au comparat pictura pe numere cu acele cărți de colorat pentru adulți, un concept oarecum similar. Dacă ai auzit despre acestea, atunci știi că este vorba de o activitate pe cât de plăcută, pe atât de interesantă și satisfăcătoare. Pentru că la final ceea ce ai lucrat cu efort propriu devine un tablou numai bun de expus în casa ta. Citeste alte informatii aici.

Accesorii pentru pictură regăsești de asemenea aici

Dacă te hotărăști să treci la un next level în materie de pictură vei găsi la Pictorul Fericit tot ce ai nevoie pentru a începe de îndată acest gen de activitate. De la pânze de diferite dimensiuni și până la soluții, culori sau pensule profesionale, acest e-shop le are pe toate.

Pânzele sunt tratate în prealabil și sunt numai bune de început pictura. Ai vernis aici, de aplicat la final astfel încât pictura ta să își păstreze culorile vii și să fie protejate de diverși factori.

Orice comandă de minim 99 de lei înseamnă transport gratuit. Iar cu fiecare nouă comandă pe care o plasezi primești și discount ce poate fi aplicat pentru altele viitoare.

Descoperă ofertele din pagina oficială, pictorulfericit.ro.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540