curs NLP

curs NLPTehnicile NLP sunt atat de folositoare atunci cand ne dam seama ca traim in teama, suntem plini de regrete, plini de indoiala de sine, atunci cand ne intrebam daca suntem sau nu buni sa apartinem de asta sau de cealalta sau atunci cand ni se pare ca parem idioti in ochii altor oameni.

Aceste temeri ne impiedica  sa incercam sa facem unele lucruri pe care ni le dorim in viata, nu ne lasa sa incercam sa invatam altceva, sa cerem o promovare  sau pur si simplu sa ne cautam altceva de munca.

In cadrul unui curs NLP Practitioner vei putea invata cum sa te placi pe tine insuti, cum sa depasesti aceste obstacole puse in calea ta chiar de catre tine, vei invata cum sa te descurci in viata si cum sa dai la o parte orice temere pentru a-ti depasi limitele si pentru a ajunge acolo unde iti doresti de mult timp.

Insa, de cele mai multe ori, mai degraba decat a trece la actiune sau a incerca cateva tehnici de NLP, cei mai multi oameni vor fi ezitanti  sustinand ca nu pot face aceste lucruri in momentul de fata sau ca nu se simt inca pregatiti pentru asta sau pentru cealalta.

Sustin ca atunci cand se vor simti pregatiti 100% vor incerca sa participe la un asemenea curs, insa acele zile nu mai vin si oamenii se plafoneaza in tristetea si nemultumirile lor. Astfel, viata devine mai urata decat de obicei, mai stresanta si mai putin placuta.

Exista o stare destul de confortabila atunci cand nu facem ceva, crezand ca cei care au parte de succes au fost pur si simplu norocosi  sau au avut parte de sprijin de-a lungul vietii si carierei lor, ceea ce de cele mai multe ori nu este adevarat.

Daca te-ai inspirat si informat putin pana acum, ar trebui sa stii deja ca un asemenea curs si asemenea tehnici de NLP si de hipnoza te pot ajuta sa te simti mai bine, sa fii mai increzator in tine, sa isi depasesti temerile si emotiile si sa incerci sa faci in asa fel incat sa-ti fie mai bine.

Daca nu ai mai auzit pana acum de ancorele NLP, acum este momentul potrivit sa te familiarizezi cu aceste lucruri si tehnici. Ancorele NLP sunt  printre cele mai folositoare practici de NLP. Atunci cand te vei familiariza cu conceptul de ancorare si abia dupa ce il vei fi practicat, vei putea trece mai departe si la urmatoarele exercitii NLP. Daca vei putea face aceste exercitii cu un prieten, poate sa fie si mai bine pentru tine.

Mai intai, gandeste-te la un moment din viata ta atunci cand ai avut parte de un blocaj legat de ceva ce ai fi dorit sa faci. Poate ca nu ai avut curajul sa aplici pentru promovarea pe care ti-o doreai sau nu te-ai putut motiva suficient  sa mergi la sala si sa te mentii in forma.

Imagineaza-ti aceste lucruri foarte clar in minte si resimte senzatiile pe care le-ai trait in momentele acelea. De indata ce iti va fi foarte clar, ancoreaza aceste lucruri asupra unei parti a corpului tau si vezi cum te simti. Mai multe lucruri vei afla dupa ce vei fi participat la un curs NLP.