In ultimi ani am avut foarte multe telefoane mobile. Pot spune ca eram nebun dupa ele, mai ales cand aparea cate un model nou. Cand eram in strainatate , aveam foarte multe pentru ca era si prindeam diferite oferte. Acolo telefoanele sunt mult mai ieftine ca aici si pe langa asta, strainii beneficiaza de multi bani datorita salariilor foarte mari, asa ca daca un telefon mobil se spargea un pic displaiul sau se zgaria mai mult, ei nu mergeau sa le repare, le aruncau si multi dintre noi le luau. Asa am gasit foarte multe telefoane cu diferite funstii stricate dar care functionau perfect.

Cand am ajuns in Romania nu stiam unde sa merg sa le repar sau sa le decodez asa ca am inceput sa umblu prin oras in cautarea unui service dar tot mergand de nebun am vazut un spot publicitar pe care scria aici service gsm si am intrat inauntru la baieti, unde ei m-au rezolvat foarte repede. Acum 3 saptamani sora mea si-a schimbat telefonul, detinea un Samsung Galaxy S3 si a vrut neaparat un Samsung galaxy S4, asa ca a mers si a achizitionat unul nou de la Orange. E minunat acest telefon dar problema este bateria ca nu te tine mult deloc, datorita dotarilor foarte incarcate ce le are. Nu pot sa spun ca s-a bucurat de el foarte mult timp, pentru ca in timp ce mergea cu masina, ea il tine in poala iar cand s-a dat joc a uitat ca il are acolo si a coborat cu elcu tot. Acesta a cazut cu fata in jos si s-a spart sticla de la el. Partea buna la aceste telefoane este ca daca se sparge sticla, touch screen-ul merge in continuare perfect. A zis ca merge sa il repare dar reparatia lui costa destul de mult si asa a decis ca nu merita. In final sunt convins ca atunci cand o sa apara unul mai bun, sigur il va cumpara pentru ca are boala asta a telefoanelor.

Eu nu sunt asa, eu consider ca un telefon trebuie sa il ai sa vorbesti la el si sa te tina cat mai mult bateria , nu un telefon de fite care sa stai cu el 2 ore in buzunar si sa se duca de tot bateria la el, si cand ai nevoie sa dai un telefon sa dai in coltuir ca nu ai de unde.