Ca si majoritatea persoanelor din ziua de azi si eu imi doreac un telefon foarte mult insa parintii mei nu vor sa mi-l ia. M-am tinut de capul lor foarte mult dar acestia spun ca daca ii vreau trebuie sa fac ceva ca sa il merit.

Mereu daca mi-au dat ceva a trebuit sa ii rasplatesc cu note mari la scoala sau sa ii ajut la treburile din gospodarie. Cu toate ca stiu ca au bani ca sa mi-l ia vor.sa nu ma invete sa fiu rasfatat si sa cred ca tot ceea ce am mi se cuvine. Pana la urma au si ei dreptate pentru ca stau si ma uit la unii dintre colegii mei care nu le mai ajungi cu prajina pana la nas. Este trist faptul ca datorita banilor si obiectelor unele persoane devinde nerecunoscut si se distanteaza. De aceea nu am insistat atat de mult pentru ca imi este frica sa nu ma schimb si eu.

Cu toate astea de ziua mea mi-au facut cadou telefonul pe vare mi-l doaream foarte mult iar ei nu vroiau sa mi-l ia. Am fost atat de bucuroasa incat nu imi mai intram in piele de fericre. A meritat sa ii ascult si sa ii ajut pentru ca pana la urma m-au rasplatit. Acum nu imi mai ramane decat sa ii iau carcasa iPhone 5 si ca i-o pun ca sa il protejez. Mai vreau sa ii pun si folie de stical deoarece acest telefom este detul de scump si nu vreau sa imi bat joc de el. L-am dorit atat de mult incat acum ar fii culmea sa nu fiu atenta cu el.

Sincera sa fiu nu credeam ca o sa mi-l ia pentru ca mi-au spus ca mai i tai sa iau liceanta si dupa aceea ma vorbim. Insa se pare ca le-am induplecat inima si pana intr-un final mi l-au dat cadou. Sa mai faca mama si tata astfel de cadouri ca nu le vii refuza niciodata.