Mereu mi-am dorit o masina sport si decapotabila dar niciodata nu am avut ocazia sa imi cumpar una pentru ca situatia financiara nu imi permite acest lux. In trecut cand plecam prin strainatate mereu ramaneam uimit cand vedeam cate o masina sport de cateva sute de mii de euro si mereu m-am gandit ce frumos as fii daca as avea ocazia sa conduc si eu una macar o data in viata.

In ultima mea excursie in strainatate dupa masini second-hand am avut placerea sa cunosc un om deosebit si am devenit foarte buni prieteni. La inceput mi se pare un om exact ca si mine, modesc si avea o masina ca oricare alta, dar in spatele lui se ascundea un adevarat om de afaceri foarte bogat si cu masini foarte scumpe. Era genul caruia nu ii placea sa se afirme si sa arate ca are bani. Intr-o seara chiar inainte sa plec eu acasa in tara m-a invitat la el la o cafea si asa am descoperit cine era. Dupa aceea mi-a explicat el situatia lui si ca nu vrea ca oameni din jurul lui sa il creada un inganfat bogat. Tot atunci am vazut si mini colectia lui de masini sport. Avea masini care mai de care si el singur a vazut ca mi-a atras atentia o masina si felul cum o studiam si m-a intrebat daca nu vreau sa dau o tura. Am acceptat pe loc si pot spune ca un vis mi s-a indeplinit. Si in ziua de azi mai tin legatura cu el si imi trimite poze cu fel si fel de masini cumparate.

Recent, dupa atatia ani in care am visat sa imi cumpar o masina, am reusit sa imi achizitionez o decapotabila cu 170 de caii putere. Nu este cine stie ce dar masina arata impecabil si este dintr-un an bun. Fostul proprietar m-a asigurat ca totul e ok la el si ca schimbul de ulei a fost schimbat recent dar acesti oameni ar spune orice sa isi vanda marfa. Nu am avut incredere in el asa ca mi-am comandat ulei castrol pentru ca stiu ca este cel mai bun ulei din Romania si pe langa asta toti prieteni mei il folosesc la masinile lor. Orice service auto din oras iti recomanda sa cumperi acest gen de ulei. Numai eu stiu cat de mult am muncit sa imi cumpar acesta masina si de aceea ii voi oferii tot ce este mai bun si voi avea mare grija de ea pentru ca datorita ei reusesc sa imi revolv treburile de zi cu zi foarte rapid.