Star-Wars-1313Star Wars 1313, e un joc foarte intunecat, as putea spune ca mega intunecat. Totul ce tine de intuneric, intunecime si iad. LucasArts munceste din greu pentru a arata acest lucru intr-un documentar online scurt dar interesant.

LucasArts compara coborarea de la suprafata Coruscant in adancimile nivelului 1313 cu coborarea iadului in Dante’s Inferno. Nu mai exista filmari din cadrul jocului pe care nu le-am vazut deja, dar veti vedea cateva piese de concept art in acest documentar de 3 minute si jumatate.

Cel mai interesant este cum exista cladiri care acopera fiecare suprafata, atat din nivelul solului, cat si atarnant de tavanul cavernos al nivelului 1313. Dezvoltatorii vorbesc de cum fiecare personaj din acest joc are foarte putine in comun cu filmele Star Wars, din cauza ca acele personaje au fost foarte clar de partea raului sau a binelui. Fiecare personaj din Star Wars 1313 are o linie de demarcatie existand intr-un spatiu foarte gri unde binele si raul sunt relative.

Suntem foarte starniti de fiecare data cand LucasArts distribuie o piesa de artworkk sau un video despre acest joc, tot ceea ce-am vazut pana acum din jocul insine este un videoclip foarte scurt, in care o pereche de vanatori de recompense sunt atacat in timp ce coboara spre nivelul 1313. Tot ceea ce a mai aparut sunt niste piese de concept art. De vreme ce nici o data de lansare nu a fost anuntata, nu putem sti cat de tare s-a implicat LucasArts in productia acestui joc. Ar fi nebuni sa lanseze jocul prea curand, dar niciodata nu se stie.

Mai sunt foarte multe de vazut din acest joc precum : personajele, mecanica jocului, locatiile subterane si multe altele.

Fie sunt foarte retinuti cu dezvaluirea de continut al acestui joc, vor sa ne faca o surpriza nedezvaluindu-ne prea multe sau doar atat au din jocul acesta formidabil ?