In viata exista si animale care si ele au sentimente si emotii la fel ca si noi oameni dar nuti nu se gandesc la lucrurl acesta. Majoritatea oamenilor trateaza aceste fiinte doar ca niste animale. Eu sunt curios daca ei s-ar fi nascut ca o pisica sau ca un caine si ar fii trata urat, oare si-ar schimba parerea descpre aceste fiinte nevinovate.

Nu pot spune ca eu sunt perfect si ca iubeasc orice fel de animal, dar daca nu le iubesc asta nu insemna ca nu imi pare rau de ele. Pentru mine nu conteaza ca e un caine care este plin de raie sau o pisica murdara si urat mirositoare. De toate imi pare rau si incerc sa le ajut asa cum pot. Am ajuns asa datorita unui motan care l-am gasit intamplator pe strada. Era doar un pisoias micut si tremura de frig sip e langa asta era foarte murder si ud. Sincer nu mi-a pasat ca mama imi facea capul mare pentru ca l-am adus acasa. Pur si simplu nu am bagat-o in seama si asa m-am ales cu un super motan. Viata cu el nu a fost deloc usoara. As mintii daca as spune ac era un motan educat, ca isi facea nevoie doar la ladita lui cu nisip. Nu, mi-a luat foarte mult timp sa il invat. Pana a se invata isi facea nevoie pe unde apuca si de obicei face la florile mamei mele. Dartorita motanului, un lamai de al ei s-a ofilit complet si a murit. Sa numai spun ca era floarea ei preferata sau pomul ei preferat. Un motan foarte jucausi care facea numai ceea ce vroia. Pana si la mancare era mofturos si nu manca orice de aceea am cautat si am gasit sanabelle urinary de la petpal o manacare foarte buna care intr-un final l-a multumit. De obicei pisicilor le place sa roada la oase dar al meu nu se atingea de ele. Probabil ii era teama sa nui ramana oase printer dinti…

Pot spune ca si nepotul meu si-a petrecut copilaria alaturi de el. Dormea cu el in par si se trezea odata cu el. Au fost clipe frumoase alaturi de el pana cand intr-un an pur si simplu s-a inbolnavit si nu am stiut ce sa ii fac. Am fost cu el la un cabinet veterinary si acesta i-a dat doar cateva pastille. Acuma nu stiu daca e bine ca mereu am dat vina pe acel veterinar care nu a facut ceea ce a trebuit. Intr-un final, dupa cateva saptamani, motanul meu s-a stins din viata. Mi s-a rupt sufletul de el si pot spune cu tarie ca niciodata nu voi uita primul meu animal de companie.