Niciodata nu am cunoscut si nu am vazut un copilasi mai frumos si mai cumi te ca Andrei. El eate copilul celor mai bini prieteni ai mei. Mereu si-au dorit un ingerasi si pana la urma Dumnezeu i-a binecuvantat cu acest sufletel. S-au chinuit foarye mult ca sa il faca pentru ca amandoi aveam probleme. Au urmat ani si ani de tratamente si consultatii la munerosi medici dar pana la urma a meritat tot ceea ce au facut.

Acest ungerasi este de o frumusete apate si au un zambet care re unge la suflet. Cand te uiti in ochisorii lui albastri uiti de toate problemele si te face sa te simti mai bine. Atunci cand o sa am si eu un copil o sa imi doresc tot un sufletel ca el pentru ca m-am atasat foarte mult se el.

Bineinteles fiecare copil este fru.os in felul lui iar pentru pentru parintii lui este unic. Acest lucru este absolul normal si de inteles.

Alt lucru care imi place la Andrei este ca este un copilasi li istitsi ni i-a facut pro leme. Majoritatea copiilor sunt rau si plang atunci cand sunt mici. Cat oarinti se plang de faptul ca stau trezi cu orele noapte si nu se odihnesc. Acest lucru este cel mai greu in aceasta perioada.

Acum Andreius a mai crescut si urmeaza sa ii faca botezul. Insa inai te de asta o sa faca o sedinta foto de unde o sa alegem pozele pentru invitatia de botez. Nestiind la cine sa apelam am cauat pe internet si am dat click pe un site ce se ocupa cu astfel de sedinte.

Au fo ut niste poze superbe si fiind atat de frumoase nu stiam pe care sa le punem sau nu pe invitatii. Pana la urma au iesit niste invitatatii foarte frumoase si atunci cand o sa ii fac si eu botezul copilasiului meu atunci o sa folosesc acelasi model.

A iesit un botez foarte reusit unde s-au distrat toti si o sa imi ramana nmereu intiparit in suflet si in minte