Un job este foarte greu de gasit. Deja sa muncesti la o spalatorie auto numai are acelasi farmec ce era odata. In trecut acest job iti aducea bani foarte multi si nu ma refer la salarii ci mai de graba la ciubucul care il faceai in fiecare zi. Pot spune ca acest job iti aduce cateva sute de mii zilnic si sa numai punem la socoteala pachetul de tigari si sticla de suc care le faceai la primele masini.

In ziua de azi stau si privesc ca unii oameni se uita si la un leu. Anumiti clienti au pretentia sa le faci lux in masina desi vin cu ea in ultimul hal la spalatorie dar nu iti lasa nici macar un leu de o cafea. Probabil oamni numai au banii care ii aveau odata desi sunt unii care au masini de mii de euro si pot spune ca aia sunt cei mai zgarciti. Un prieten care a muncit intr-un asemenea loc in prezent a mers la o firma de constructii. Este ceva de munca dar sunt mereu si satisfactii. Pe langa faptul ca lucrezi cu foarte multi oameni inveti si o meserie de viitor pentru ca eu sunt de parere ca mereu se vor constuii blocuri si case. Foarte multi sefii de lucrari isi fac contracte cu anumite firme de materiale de contructii care le pun la dispozitie tot ce au nevoie la preturi foarte mici pentru a ridica o casa de la zero. Din cate am inteles seful acestei lucrurari la care participa amicul meu a cautat tot ce este mai mult si preturi relative mici si asa a gasit un anunt foarte interesant vezi aici care i-a atras atentia foarte mult. Majoritatea reclamelor si anunturilor sunt de fel si fel cu numele firmei in ele dar acesta era simplu si la subiect. Datorita acestui anunt a gasit mai mult decat avea nevoie si a cumparat tot ce avea nevoie.

In mod normal toti se gandesc ca munca in constructi este una foarte grea si se gastiga foarte putini bani dar tin sa contrazic pe cei cu asemenea parere. El ca muncitor necalificat castiga undeva la noua milioane la doua – doua saptamani deci vine undeva 18 milioane lunar. Pe langa asta la acest job poti face economii pentru ca ai aigurat locul de cazare si tu doar iti cumperi mancare sau eventual o iei de acasa in fiecare saptamana cand ajungi acasa. Sunt si cei care nu vin acasa si raman si in weekend la motel sau hotel. De obicei astea sunt locurile in care sunt cazati muncitorii pe timpul lucrarilor.

Dupa parerea mea este un job foarte interesant si o poti folosi si ca o sala de fitness in care poti sa iti dezvolti masa muscular. Dupa cum am zis si mai sus atat timp cat omenirea va traii mereu se vor ridica fel si fel de cladiri si case.