In ziua de azi e greu sa gasesti ceva stabil si sa stii ca iti poti face un viitor si o vechime la un loc de munca. Multi care gasesc joburi, stau in fiecare zi si se gandesc cat dureaza si acest loc de munca pentru ca totul se duce pe apa sambetei. Am observant si la mine in oras ca toate fabricile se inched una cate una. Fabrica care in trecut aveau si cateva mii de angajati care pruduceau fel si fel de lucruri numai pentru export in strainatate.

Tatal meu imi povestea ca in trecut la fabrica de mobila, totul se producea numai pentru Germania si Austria si de multe ori nu aveau personal suficient sa faca fata numarului de comenzi. Nu stiu ce s-a intamplat dar cu timpul totul a inceput sa scada foarte mult iar angajatii au fost dati afara. In prezent din acesta fabrica numai exista nimic, s-a inchis complet. Am inteles ca vin ceva investitori sa continue ceea ce alti au decis sa inchida. Tot asa au venit si o firma de cabluri pentru masini, niste japonezi si au deschis o fabrica foarte mare in oras. CV-uri s-au depus cu miile dar acum nu stiu cate angajari s-au facut.

Pentru noi barbati joburile se gasesc mai usor dar nu pot spune acelasi lucru si despre femei. Multe dintre ele pleaca in strainatatea in fel si fel de tari si majoritatea sunt adolescente, fete care abia au implinit varsta de 18 ani. Multe merg la fel si fel de muncii in agricultura dar altele nu se presteaza la asa ceva si prefera sa stea la strada. Foarte multe femei isi vand corpul si nu se documenteaza pentru ca sunt si alte joburi pentru femei mult mai simple si mai usoare. Cel mai bun exemplu este black studio care iti ofera posibilitatea sa iti indeplinesati toate dorintele si totul pentru a face video chat elegant si legal. Din cate am inteles identitatea nu iti este dezvaluita si aceste inagini nu sunt trasmise in Romania. Este cel mai simplu job si cel mai elegant si pe langa asta programul de munca ti-l faci dupa bunul plac si dupa timpul tau.