unicorn agency agentie de videochat din bucuresti

Este un lucru binecunoscut faptul că nu te mai poți descurca lună de lună cu un salariu fix. Cel puțin ritmul în care au crescut facturile la utilități ne face să ne întrebăm dacă putem să mai punem și ceva bani deoparte.

Mai ales persoanele tinere și ambițioase care vor să se mute separat de părinți, să aibă garsoniera sau apartamentul lor, sunt ușor debusolați de ce le oferă piața locurilor de muncă. Descurajant este faptul că și angajatorii le cer experiență iar acest lucru este imposibil atunci când ești la început de drum.

Dacă și tu te-ai lovit de aceleași probleme, află că există o soluție inedită dar cu multe beneficii. Citește rândurile de mai jos și vei afla care este aceasta.

Unde te poți angaja dacă nu ai experiență?

Dacă ai încercat în repetate rânduri să te angajezi și nu ai reușit deoarece ți se cerea experiență în domeniu, nu dispera. Șansa ta este angajare la videochat in Bucuresti, un domeniu despre care se spun multe dar se cunosc puține.

În primul rând aici ai o oportunitate fantastică să crești și să te dezvolți pentru a avea stabilitatea financiară pe care și-o dorești. Nu are importanță dacă nu ai experiență sau prea puțină, echipa de la Unicorn Agency te va iniția și sprijini pas cu pasul pe acest drum.

Dacă vei aplica pentru interviu și vei fi angajat, echipa te va pune în contact cu un fotograf profesionist care îți va face un set de fotografii speciale pentru a te pune în valoare. Cu  ajutorul primit de la acesta și contând pe faptul că ești cunoscător de limba engleză poți începe munca chiar de a doua zi.

A fi model de videochat la Unicorn Agency este ușor și plăcut, un job ca oricare altul

Este timpul să demontăm un mit, a fi model de videochat nu implică nuditatea decât dacă alegi tu să lucrezi la secțiunea „adulți”. Este adevărat că aceste modele câștigă mult mai bine decât cele de la secțiunea non-adulți dar hei, nimeni nu te va obliga să faci ceea ce nu te face să te simți confortabil.

Poți alege pentru început doar să conversezi cu persoane aflate în diverse colțuri ale lumii. Acestea au nevoie de o prezență plăcută cu care să schimbe o vorbă într-un mediu sigur. Să nu îți faci griji, nu te va vedea nimeni dintre cunoscuți sau cei dragi. Asta până când nu le vei spune tu cu ce anume te ocupi. La urma-urmei acesta este un job ca oricare altul doar că se câștigă mult mai bine.

Beneficii nu doar din salariu ci și din nenumărate bonusuri

Alegând acest job ai scăpat odată pentru totdeauna de grija facturilor, vei avea bani chiar și pentru a ieși cu prietenii seară de seară sau pentru haine la modă. Nu doar că salariul este echivalentul a cel puțin patru salarii minime pe economie dar din concursuri organizate lunare vei mai primi și alte mii de euro, plus bonusul primit la angajare. Chiar și lucrând doar atunci cînd ai tu chef, dimineața, la prânz sau seara, tot îți permite să îți cumperi tot ce îți dorești.

Pentru mai multe detalii poți accesa pagina oficială a agenției Unicorn.

Contact: hello@unicornagency.ro