In ziua de astazi nu cred ca exista casa care sa nu aiba termopane si parchet. Acest lucru acum este posibil insa in trecut nu oricine isi putea permite acest lucru. Din cauza ca cerea a inceput sa fie foarte mare au iesit numeroase firme pe piata care sa ocupa cu aceste sisteme,incat au fost nevoiti sa inceapa sa faca reducere si sa scada drastic preturile.

Concurenta este mare si din aceasta cauza oferetele sunt din ce in ce mai multe si trebuie sa profitam de asta din plin. Asta am si facut si eu,asa ca m-am hotarat sa imi mai pun si eu cateva lucruri noi in balcon. Am inteles ca cel mai bine ar fi sa folosesc tamplarie aluminiu glisanta din cauza ca este foarte rezistenta si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt foarte multumit de acest sistem.

Noul balcon este de nerecunoscut si parca acum l-as fii facut din nou. Insa eu doar am inlocuit tamplaria pe care o aveam in trecut si am pus-o pe cea noua dar datorita calitatii bune pe care o are l-a schimbat cu totul. Sunt foarte multumit de produsul oferit de aceea firma si o sa mai apelez la ea. Pe langa faptul ca mana de lucru a fost gratis si pretul a fost foarte bun,in comparatie cu celelalte firme concurente chiar merita toti banii. Spun asta din propria experienta si promit ca ori de cate ori o sa am nevoie o sa aplelez la ea si o sa o recomand si prietenilor mei.

Am de gand sa ma apuc si de casa de la tara care este cam batraneasca si o sa am foarte multe de renovat la ea. Insa nu ma sperie acest fapt pentru ca stiu ca lucrurile de care o sa am nevoie o sa le gasesc la aceea firma care pun pariu ca o sa mi le si transporate acolo. Nu vreau sa profit prea mult din aceasta cauza,vreau sa mai astept ceva timp pana cand o sa apelez din nou la ea. Insa cand o sa ma vad cu casa de la tara terminata o sa fiu intradevar fericita si atunci o sa mi se ia o grije de pe cap. Acest fapt vreau sa il fac de foarte mult timp insa timpul si banii nu mi-au permis acest lucru de aceea imi doresc sa scap de aceasta grije. In acelasi timp stiu ca si parintiilor mei o sa le placa ceea ce o sa fac pentru ca ei de multi ani vor sa se mute acolo insa nu aveau unde sa stea. Asa ca o sa le indeplinesc dorinta arzatoare pe care ei o au si o sa le-o termin.