Tot mai multe doamne, apeleaza la marirea sanilor pentru 24 de ore cu injectii cu ser fiziologic. Noi avem o intrebare pentru dumneavoastra – care credeti ca este legatura  dintre o pereche de sosete si un decolteu trasnet?

Injectarea serului fiziolog care mareste sanii pentru 24 de ore este ultima fita peste ocean in materie de infrumusetare. Vestile circula repede asa ca Lidia a auzit si ea de procedura minune care i-ar aduce doua numere in plus la sutien, asa ca a dat fuga la estetician.

Medicul ii explica, insa, ca minunea nu dureaza prea mult. „Eu n-as recomanda asa ceva, pentru ca e o prostie”, afirma chirugul estetician Baker Abu Baker. „Daca vrea sa mearga la o petrecere scurta este posibil, dar sa nu ajunga ca Cenusareasa, sa se uite la sani si sa zica Aoleu,  s-au dus, trebuie sa plec de la chef!”.

Mai in gluma mai in serios, o astfel de procedura care nu costa mai mult de 500 de euro presupune si riscuri. „Daca n-ai tesutul mai elastic, pielea se intinde o perioada de timp, se retrage, dar ramane piele, nu mai arata sanul la fel”, explica doctorul Victor Schwartz.

„Am intins pielea la maximum si, facand treaba aceasta de mai multe ori, sanul se lasa si mai mult”, spune si docotrul Abu Baker. Doamnelor, nu fiti dezamagite, cineva s-a gandit si la dumeavoastra. Iata cum puteti obtine un super-bust fara bani si fara bisturiu!

10 minute! Atat va trebuie ca sa va tranformati bustul intr-unul WOW. Intai de toate va trebuie un sutien push-up, dar ATENTIE, cu doua numere mai mari.

Imbracati sutienul si nu va faceti griji ca lenjeria este prea larga! Deja va simtiti mai atragatoare? Stati sa vedeti ce urmeza! Cautati prin casa doua perechi de sosete. Da, ati auzit bine. Impachetati-le cu grija, aplatizati-le si, vedeti in imagini ce aveti de facut mai departe!

Si asta nu e tot! Nu credeti ca se poate si mai si? Ba da! Cu o pudra mai inchisa la culoare pentru umbre si un praf luminator pe care in alte conditii le-ati fi aplicat pe fata.