Un prieten de al meu si-a deschis o afacere ce se ocupa cu fotolii pentru facut masaj. Era singurul din oras care oferea cele mai multe astfel de fotolii astfel pana cand a inceput sa aiba concurenta

Un om de afaceri care recent se mutase in oras era foarte invidios ca ii mergea mult mai bine decat el. Acesta se ocupa tot cu obiecte de mobilier dar nu facea atat de multa vanzare ca si prietenul meu. Vazand asta s-a hotarat sa ii faca concurenta si asa si-a mai deschis inca un magazin. Ceea ce a fost culmea culmilor este faptul ca acel magazin este pozitionat exact langa cel al prietenului meu. Ca sa aiba mai multa vanzare a scazut si preturile si acest lucru ii afecteaza putin vadul prietenului meu. Ca sa nu isi dea seama ca el incepuse sa aiba probleme la vanzare m-a rugat pe mine sa ma interesez in ceea ce facea acel om de afaceri. Am aflat ca isi facuse chiar si un site careb era destul de promovat si avea si pe cineva care se ocupa foarte bine de reclamele pe care le puneau. Am intrat si eu pe el si am dat la acceseaza fotolii masaj preturi si acolo am vazut ce tipuri de fotolii avea si ce preturi aveau fiecare in parte. Dupa ceea ve am vazut pe acel site mi-a venit o idee in cap si aceea fiind despre cum sa face eu si prietenul meu sa face ca afacerea lui sa prospere.

Atunci am zis sa facem reducere de 50% la toate forolii de masaj si sa le oferin in fiecare joi si vineri cate o sedinta gratis de masaj. Acest lucru l-a ajutat foarte mult si asa in felul asta a reusit sa isi refaca iar clientii pe care ii avea odinioara. Acel invidios care vrusese sa ii ia fata si sa il faca sa dea faliment a ramas cu gura umflata. Asta este nu tot timpul lucrurile iti ies asa cu vrei tu.

Ma bucur ca pana la urma afacerea prietenului meu a inceput sa mearag din nou. Nu ma intereseaza cum ii mai merge acelui om dar din auzit am aflat ca s-a lasat pagubas si si-a inchis magazinul pe care il avea.

Un om invidios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *