caritsanmed

Inca nu-mi vine sa cred ca unii din cei mai buni medici ce sunt pregatiti in Romania, decid sa plece pe taramuri indepartate. Cu totii stim ca ei sunt prost platiti in tara pentru ceea ce fac ei si ce riscuri isi asuma, asa ca e de inteles. Am cautat si eu cateva zile bune un cardiolog in Targu Mures si numai nu gaseam unul care sa fie intr-adevar capabil sa imi investigheze problema.

De mica m-am nascut cu o mica malformatie la inima ce imi da din cand in cand cateva batai de cap. Cu toate ca nu e intocmai ceva deosebit de grav, ce imi pune viata in pericol, trebuie sa am grija cum si cat fac sport, ce si cat mananc, dar si sa fac controale periodice. In aceasta maniera pot sa ma asigur ca inima functioneaza ca atare si ca nu imi va crea probleme.

Mai avem medici cardiologi buni in Romania?

Cand vad cat de multi medici aleg sa plece pe taramuri straine imediat dupa ce isi finalizeaza rezidentiatul sau facultatea, incep sa ma intreb daca nu cumva peste cativa zeci de ani o sa ramanem fara nici unul. Probabil exagerez acum, insa ma intriga faptul ca acest stat nu face nimic pentru a-i convinge sa ramana aici. E de inteles ca nu pot fi cu totii opriti din a pleca sa profeseze in alta tara, dar cel putin ar trebui ca marea majoritate sa ramana aici. In fine, ma agit degeaba.

Aveam nevoie de ajutorul unei alte pareri, a unui alt medic in ceea ce privea starea mea de sanatate. Asadar, m-am interesat la medicul de familie, pe internet si la cunostinte in ceea ce priveste un cardiolog in Targu Mures bun. Din intamplare am descoperit site-ul caritsanmed.ro si mi-am dat seama ca ar fi o optiune chiar buna sa merg acolo si sa imi fac o programare. Dupa ce am citit cateva recenzii pe internet cu privire la aceasta clinica, mi-am dat seama ca merita sa sun si sa imi fac o programare pentru un control.

Spre surprinderea mea, am fost extraordinar de bine primita, cu toate ca nu dadusem nicio spaga. Ce-i drept, in ultimul timp ma obisnuisem sa dau o cafea sau o cutie cu bomboane pentru a putea fi programata mai repede sau sa fiu tratata mai bine. Cu toate astea, acest medic cardiolog din Targu Mures mi-a demonstrat ce inseamna sa iti iubesti cu adevarat meseria si sa te implici intru totul in ceea ce faci.

Mai mult decat atat, la caritsanmed.ro nu sunt doar medici pasionati de ceea ce fac si atenti cu fiecare pacient in parte, au luptat si pentru a obtine in aceasta clinica, in care lucreaza, cele mai moderne dispozitive si aparaturi. In acest fel se fac mult mai usor controalele si analizele, iar rezultatele sunt mult mai sigure.

Acestea fiind spuse, chiar mai exista medici cardiologi buni in Romania. Important este sa il gasesti pe cel care nu isi face treaba pentru bani, ci din pura pasiune.