Mai nou o noua placere ce am descoperit-o este pescuitul. De cativa ani un prieten imi tot zice sa merg si sa imi fac permisul de pescuit dar se pare ca mereu aveam cate ceva de facut. Intr-o zi am profitata cu un amic ca lui ii expirase permisul si am mers cu el sa il fac. Am crezut ca ce a fost mai greu a trecut dar se pare ca era cea mai mica grije a mea. Au urmat cumparaturile pentru lansete si accesoriile de pescuit. Initial mi sau parut foarte mici dar la final cand am tras linie si am facut o socoteala am observat ca pentru doua sansete cu tot ceea ce trebuie cheltuisem peste 200 de ron. Asta e, dar in final puteam sa ma bucur de satidfactia de a pescui. E frumos sa mergi la pescuit pentru ca asa poti sa te relaxezi complet si sa ai satisfactia sa mananci ceva prins de tine, nu toate prostiile din market congelate si expirate care le detin.

Zilele astea vreau sa iau toata familia cu mine si sa mergem la pescuit, bineinteles o sa mai mearga si alti cu noi, dar prima mea grija este sa ne asiguram ca nepotul meu are un echipament cum trebuie si imbracaminte pe masura pentru ca nu stim ce vreme va fi mai ales ca vremea este destul de schimbatoare la noi. Sa fim siguri ca totul descurge perfect am intrat pe toyhut.ro unde am gasit tot ceea ce imi trebuie pentru o excursie fantastica.

Pana cand femeile sau apucat de treaba, noi barbati ne-am apucat sa ne aruncam lansetele la fund, da le pregatim si se pare ca, clasicul momitor cu mamaliga este in floare. Am incercat cateva feluri de momeli dar nimic sa ne satisfaca cu o captura buna. Se pare ca tot mamaliga, viermi si ramele sunt la putere oricunde ai da pe Dunare. Totul a fost mai mult decat super, am stat toti am facut gratar, am avut loc unde sa facem si baie sa se simtim bine si mai ales am dat la peste tot timpul si am prins diverse specii cum ar fi: platici, bibani, doi sau trei salai, sorete dar cel mai mult la platu ce ne enerva era guvidul care tragea mereu pentru ca nu ii gaseam pasul la platura si se ducea cam pe fund. Oricum a fost o experienta si o vacanta super si sper ca toti sa merga si sa se bucure de relaxare chiar daca multi ar spune ca astea nu sunt timpuri de distractii.