In ziua de azi fiecare persoana doreste sa isi faca un blog. La prima vedere este un lucru usor de facut dar foarte greu de realizat. Blogul este ca si un jurnal online unde fiecare isi scrie toate gandurile, toate suferintele si experintele prin care a trecut. Un blog nu este asa usor de intretinut, trebuie sa sti ce sa faci, sa il ti online si viu colorat pentru ca cititorilor sa le placa ceea ce scrii si sa revina pentru a citi si alte lucruri.

In trecut am primit fel si fel de oferte pentru blogul meu dar i-am refuzat categoric. Multi vor sa cumpere un blog gata facut dar eu am investiti timp si sentimente in blogul meu si nu am de gand sa renunt la el. Mereu imi spuneau ca orice pe lumea asta are un pret. Le-am explicat ca acesta este jurnalul meu si nu il vand dar le-am sugerat sa isi creeze propriul blog pentru ca nu este mare lucru. Le-am explicat detaliile si le-am sugerat sa apeleze la e-advertising pentru mai multe servici de optimizare si servicii seo.

Un blog nu este greu de realizat dar este mai greu de intretinut. Tot ceea ce iti trebuie este un domeniu, indiferent de extensie si un webhost pentru el, care poate fi platit lunar sau pe un an de zile asa cum fac eu, pentru ca nu stau luna de luna sa imi aduc aminte sa platesc hostul. Pentru un blog tot ce trebuie sa iti instalezi este wordpress care este foarte simplu. Practic dupa ce ai urcat wordpress-ul pe domeniul, iti accesezi site-ul si urmezi pasi de instalare.

Dupa cum spuneam si mai sus este foarte simplu de creat un blog dar trebuie sa stii cum sa ti-l faci vizibil si populat de cititori iar pentru asta e-advertising.co este solutia cea mai buna. Este cea mai buna firma in optimizare SEO din toata Romania si asta nu o spun eu, o spun sutele de clienti care sunt foarte multumiti de serviciile primate. Tot apeland la acesta firma profesionista iti poti comanda si un web desing foarte frumos si unic pentru blogul tau. Nu v-a mai fi nevoie sa cauti printre miile de teme wordpress si intr-un final sa descoperi ca tema gasita o mai are cineva si veti avea acelasi desing la bloguri.

Dupa parerea mea un blog niciodata nu trebuie vandut altei persoane indiferent de suma primita pentru ca asta ar insemna sa iti dai o parte din viata ta.