Foarte multi sunt constienti si stiu ca e din ce in ce mai greu sa iti gasesti un loc de munca mai ales ca foarte multi nu au studiile terminate. Majoritatea au terminat decat opt clase, altii au facut decat zece clase si cei mai nefericiti au terminat tot liceul dar nu au avut bani, parinti nu au bani sa ii tina la o facultate desi fiecare cred ca isi doreste sa vada cum e viata intr-un camin la o facultate.

Facultatea poate fi foarte amuzanta si sunt de parere ca majoritatea, in toti anii acestia se maturizeaza cum trebuie si isi gasesc un scop in viata. La mine in oras majoritatea fabricilor s-au inchis. Mai sunt decat doua sau trei care mai functioneaza dar si aici au fost dati afara foarte multi oameni. Lumea a devenit din ce in ce mai disperata pentru ca nu au cu ce sa isi hranesca familia. Idioti si mincinosi de la guvern promit fel si fel de locuri de munca dar asta nu inteleg, cum sa faca locuri de munca atata timp cat ei trimit fel si fel de controale pentru firme si ii amendeaza cu sume foarte mari doar prin faptul ca trebuie sa dea o amenda cuiva. Asta stiu de la cineva care a scapat ca prin urechile acului de amenda si cei de la birou tot se intrebau cui sa dea amenda. Foarte multi adolescenti pleaca in strainatate pentru a munci sau altii care mai gandesc cat de cat merg si fac cursuri de consiliere in cariera unde invata tot ce este necesar pentru a-ti deschide o afacere sau a gasi un job cat de cat decent. Cei care pleaca la munca in strainatate se gandesc ca acolo sunt caini cu covrigi in coada dar pe de-o parte le dau dreptate. Mai bine sa muncesti afara pana iti rupi oasele dar pe bani multi decat in Romania pe un salariu de cacat.

Sunt curios acum ca vin alegerile prezidentiale, ce o sa se intample. Unul dintre candidati trebuie sa fie ales presedintele Romaniei si toti au promis de toate si locuri de munca. Dupa parerea mea astea sunt promisiuni asa cum au facut toti si pana acuma, au promis si cu ele au ramas.