Cred ca fiecare din noi viseaza sa ajunga cineva cand va creste mare sau sa joace undeva, as calce pe urmele idolilor nostril. Asa am citit acum cateva zile despre un copil; care are numai 15 ani si chiar mi-a placut povestea lui. Este vorba de u8n copil care viseaza sa ajunga un mare fotbalist sis a calce pe urmele lui Toure Yoya care joaca la Manchester City. Baiatul de numai 15 ani si 2 luni spune ca reusita lui se datoreaza antrenorului care il sustine si are mare incredere in el.

Acest pusti este al doilea care a debutat in Liga I , el a intrat pe teren in minutul 88. Sincer si eu visam cand eram mic sa ma fac fotbalist, dar nu am reusit niciodatatreaba asta desi am jucat si eu pe teren cu jucatori mari precum Mirel Radoi si Banel Nicolita. Am jucat cu ei pentru ca Radoi este din acelasi oras ca si mine si cand avea liber venea sa isi viziteaza parinti. Asa la luat sip e Nicolita cu el, si ne-am stras mai multi la fotbal. Este un sentiment unic sa joci cu asemenea oameni, desi nu stiam eu asa multe despre ei. Pe fotbalisti ii iubesc si ii respect foarte mult pentru munca ce o fac si spectacolul oferit noua.

Jucatorul preferat al pustiului este Yaya Toure a fost golgeterul lui Manchester City în sezonul acesta şi al 3-lea marcator din Premier League. Deşi el este mijlocaş, a marcat de 20 de ori, peste jucători precum Rooney, Giroud sau Robin van Persie.