Totul a inceput de cand eram mic,mereu mi-a placut dansul si eram fascinat de el. Urmaream toate competitiile si visam sa ajuns si eu la randul meu la fel de bun ca si ei.

Dar datorita situatiei mele financiare precare pe care o aveam nu imi permiteam acest lucru. Cu toate ca parintii mei au incercat din toate puterile lor sa ma sustina,acest lucru nu mi se parea posibil atunci,poate pentru ca eram si eu foarte incapatanat. Nu intelegem anumite chestii si imi doream sa am la fel de multe ca si colegii mei de la sala de dans. Stiti cu toti ca iti trebuie anumite costumati si bani pentru deplasarile de la campionate si parinti mei nu isi permiteau sa imi dea de fiecare data. Iubeam atat de mult dansul si imi parea foarte rau ca nu imi puteam cladi o cariera pe acest domeniu.

Dar mi s-a intamplat ceva ce mi-a schimbat total viata daca pot sa spun asta. Eram intr-o deplasare si uramam sa intru in concurs. In acea sala erau invitati tot felul de oameni importanti si bogati care puteau sa te sponsorizeze.

Le-au plaut atat de mult felul in care m-am purata si am dansat incat unul dintre ei s-a oferit sa ma sustina si sa ma ajute. Acet fapt m-a facut nespus de fericit si de bucuros.

Nu mai trebuia sa le ce parintilor mei bani pentru a ma putea duce la competitii si acest lucru m-a ajutat foarte mult.

In acest mod pot spune ca datorita acestui fapt am ajuns sa fiu si campion. Asa au trecut ani la rand iar eu am ajuns sa am propria scoala de dans.Bineinteles mai intai m-am documentat si m-am interesat despre cum sa iti deschizi o astfel scoal.

Am intrat pe www.latino-time.ro si asa am putut sa aflu mai multe lucru care m-au ajuat in am gestiona si a avea grija de ea.

Inca un lucru pe care l-am facut si il voi face in continuare,este faptul ca o sa ofer in continuare si le voi oferi pe viitor,cursuri de dans gratis pentru binevoitori.

Asa cum am fost eu ajutat sa imi implinesc visul asa voi face si eu tot posibilul sa ii ajut pe cei care doresc sa devina dansatori si nu isi pot permite acest lucru.

Sper ca pe viitor toti mai multi oameni care isi permit sa ajute si pot sa ajute financiar,sa le vina in ajutor si sa le pese de acest care pana la urma poate defini si contura un om.