make up stailer

Fiecare femeie își dorește să fie răsfățată uneori, chiar dacă pare puternică mereu și nu lasă să se vadă cât de afectată este de unele situații critice din viață. Nevoia de alinare și de răsfățare este firească și uneori chiar necesară. Dacă vrei și tu să te simți ca femeile de la casele regale și să ai parte de servicii de top, în timp ce te relaxezi, alege să te programezi la salon cu Stailer. Poți avea parte de schimbările de look pe care ți le dorești în timp ce stiliștii dibaci și cu experiență îți pot oferi o stare de bine și de relaxare, de care ai atât de multă nevoie.

Nu mai spune că nu ai timp și nu mai amâna momentul tău de respiro! Alege să investești timp în tine dacă vrei să continui să ai energia necesară pentru a le face pe toate. Dacă tot nu lași pe nimeni să te ajute, alege să îți dai o pauză uneori și mergi la salon. Timpul de care nu dispui nu mai este o problemă pentru că acum nu trebuie să te mai pliezi tu pe programul stilistului ci poți merge la salon exact atunci când îți dorești.

Timp pentru tine

Atunci când ai câteva momente pentru tine, mergi la salon. Programează-te online la orice salon din oraș îți dorești care are disponibilitate în ziua în care poți merge. După ce ieși de la muncă, oprește-te o oră și mergi la manichiură. Îți va da cu siguranță o stare mai bună această schimbare. Dacă nu alege să obții o tunsoare nouă, alături de un vopsit. Nici una dintre aceste alegeri nu poate fi în dezavantaj, ba din contră vor veni ca un boost de energie.

Află cum poți să-ți faci o programare la salonul NGB Studio din Bucuresti sau la oricare altul, în funcție de programul tău. Cu Stailer este gratuită orice programare și orice utilizare. Poți accesa platforma și de acolo trebuie doar să introduci informațiile relevante. De fapt, trebuie doar să le selectezi, fapt ce va economisi și mai mult din timp. Aceste informații sunt cu privire la gen (pentru că este atât pentru femei cât și pentru bărbați), dată, oră, oraș și serviciu. Primești mai apoi lista cu locuri libere de la fiecare salon înscris.

De acolo alegi singură unde vrei să mergi să te simți ca o zeiță, pentru că pe Stailer sunt înscriși doar persoane care știu cu adevărat meseria și sunt profesioniști în domeniu. Aceștia urmează chiar și cursuri de perfecționare regulat. Află mai multe informatii aici.

Un cont – mai multe motive de răsfăț

Poți chiar și să creezi un cont, complet gratuit. Acesta îți va permite mai apoi să vezi lista cu toate locațiile în care ai fost și când, pentru a putea merge din nou la ele dacă ai fost mulțumit de serviciile pe care le-ai primit. Tot cu ajutorul contului poți seta un reminder astfel încât să nu uiți că urmează să mergi la salon. Acesta vine sub forma unui mesaj text cu toate informațiile necesare.

Dacă nu vrei să pierzi timp pe drumuri alege să accesezi Google Maps din platformă pentru a ajunge direct la locația salonului. De toate acestea alături de multe alte avantaje poți avea parte dacă accesezi Stailer. Mergi la salon și simte-te ca o zeiță, pentru că meriți.

Contact:

support@stailer.ro