weekend

liberToata lumea asteapta zilele de weekend cu mare nerabdare, de aceea ar trebui sa ne gandim de pe acum ce vom face atunci cand vor sosi in sfarsit zilele de sambata si de duminica. Eu stiu clar ca sambata voi dormi pana mai tarziu ca sa recuperez orele de somn pierdute in noptile din timpul saptamanii, apoi duminica voi vedea ce ma va astepta.

Exista multe posibilitati pe care le avem in vedere atunci cand ne gandim la weekend. Uite cateva dintre acestea si care te pot inspira in momentele de nevoie:

  • Gateste in familie si alaturi de cei dragi. Ce poate fi mai frumos si ce te poate lipi mai tare de familia ta decat un picnic in familie sau o zi in care sa va adunati pe proprietatea cuiva dintre voi si gati impreuna diferite feluri de mancare minunate de care sa va puteti bucura mai tarziu.
  • Dansuri cu prietenii. Daca esti pasionat de dans si daca te pricepi sa dansezi, fie ca cunosti miscarile, fie ca urmezi cursuri de dans, este grozav sa te alaturi unor prieteni intr-o seara de dans dintr-un anumit club sau de la o anumita petrecere unde se organizeaza serate de dans.
  • Drumetiile si excursiile cu familia sau cu prietenii te pot scoate din starea de spirit negativa. Daca te simti deprimat sau singur, suna-ti parintii, prietenii, colegii de munca sau pe fostii colefi de facultate si vedeti ce puteti face impreuna in orasul sau in localitatea din care sunteti cu totii. Ati putea alege sa faceti o drumetie pe  jos pana la muntii din zona, pana la mare, pana in padurea din zona sau puteti alege sa va combinati cu masinile si sa mergeti putin mai departe de casa, pe undeva prin munti pentru un traseu sau pentru a innopta cu cortul pe undeva.